2018. július 1., vasárnap

Anyám én nem ilyen lovat akartam! Ez kinek a valósága?

Amikor gyerek voltál ezt a kapcsolatot képzelted magadnak? Ilyennek képzelted az életed? Ilyen elfoglaltságokat, és életérzéseket szerettél volna? Ilyen önbecsülést? Ilyen egészséget? Mi változott meg? Hány embert, nézetet utánoztál le és építettél be a gondolkodásodba, az érzéseidbe, az életedbe, a kapcsolataidba, a testedbe, ami neked nem működik?

Mit tehetsz azért, hogy a béka királyfivá változzon?

Hány ítéletet, számítást és következtetést, társadalmi elvárást, sugalmazást, megvezetést és szugerálást vettél be azóta?
Mennyire kellett ehhez feladnod magad, összehúzódnod, megváltoznod, rejtőzködnöd, hogy beilleszkedj a felnőttek világába, illúzióiba, vegetálásába, a sztereotípiákba vagy családodba és a társadalomba, vagy bármilyen más rendszerbe?
Mióta tudod, hogy ez nem te vagy? Mióta érzed, hogy így nem élvezed?
És kire vársz? Kinek az egyetértésére, támogatására, varázslatára, hogy végre önmagadat válaszd?
Tudod, hogy már eddig is csak a te kezedben volt a varázspálca? És mikor szeretnéd használni?
Választottad már önmagadat, az elkötelezettséget és felelősségvállalást önmagadért, és a testeddel való kapcsolatodban? Választottad már az örömöt, a boldog és könnyű életet, az egészséget és a teljességet? Kíváncsi lennél arra, hogy mit tudsz és milyen képességeid, tehetségeid, varázserőd van?
Milyen lehet amikor jelen vagy és elköteleződsz magadhoz? Mennyire lenne könnyű és természetes, ha végre a saját valóságodat kezdenéd teremteni és élni? Milyen lenne az a foglalkozás, munkahely amilyet szeretnél magadnak? Mennyire lennének táplálóak az emberek, a kapcsolatok, az energiák, ha azt választanád, amit szeretnél?
Mit szeretnél (át)átélni, érezni, élvezni, érzékelni, teremteni, választani, játszani, amit eddig nem választottál?
Mi kéne, hogy magától értetődő módon a tápláló, együttműködő, inspiráló kapcsolatokat kérd és fogadd be? Mi kéne, hogy azzal foglalkozz, ami örömöt hoz neked és másoknak is? Milyen energiája lenne akkor a termékeidnek, szolgáltatásaidnak? Mekkora kereslet lenne erre? Mennyire hozna neked ez pénzt? Mi választ el attól, hogy azt a partnert kérnéd és fogadnád be, aki mellett igazi önmagad vagy, inspiráló, vidám, bulis, jó vele az élet, a szex és a pénzügyi valóságod és ő már csak a hab a tortán? És ha minden eddigi szemüveged, szemellenződ, nézőpontod, ítéleted, következtetésed, beültetésed eltörölnéd a mostani partneredről, a férfiakról a nőkről és a (pár)kapcsolatokról, szerepekről, a társadalmi elvárásokról mi tudna megváltozni? Ki tudna megjelenni? Lehet, hogy a béka királyfivá változna? Választanád?
Mit teremthetnél a munkáddal, a kapcsolataiddal ha kifejeznéd önmagad és szabadon engednéd önmagad szárnyaló energiáját?
Tudod, hogy rengeteg eszköz áll rendelkezésedre az önmegvalósításhoz és lehet, hogy ezek közül az eszközök közül némelyiket csak te ismered, vagy dugdosod magad elől is? Mi az amivel csak TE tudod megajándékozni a világot?
Meddig vársz még? Kire vársz még? Hol vagy TE? Becsuknád a hátsó kaput, ahol mindig elmenekülsz önmagad és az életed elől? Mitől félsz mi lesz ha meglátnak, ha észrevesznek, ha követnek, ha irigyelnek, ha utánoznak, felnéznek rád, ha szeretnek, ha kiderül hogy erős, hatalmas, szép, boldog és egészséges is tudsz lenni? Pedig ilyenkor vagy a legnagyobb biztonságban!
Milyen az a szilaj, végtelen, áramló, hatalmas, transzformáló, inspiráló energia, ami vagy, ami csodálatos és te dugdosod? Mennyi energiád megy el erre? Mit teremthetnél ennyi energiával ami nem csak a számodra, de mindenkinek jobbá tehetné ezt a világot?

Ha szeretnél önmagadként jelen lenni, élni, teremteni, alkotni, tudni és a magasabb tudatosságod által átlátni, tisztánlátással tudni mi jó neked, másoknak, kinek mik a moivációi, hátsó szándékai, és kit, mi táplál, mik a végtelen lehetőségek akkor várlak szeretettel!

Ha úgy érzed, hogy téged is megérintett a cikkem, és változást szeretnél akkor
Március 8-án  Elengednéd a testedbe zárt múltat? csoportos facilitálásra, amin online ZOOM-on  vehetsz részt. 

Február 18-án 16-20-ig Mimikri és 90%-os agykapacitás


Február 29-én és sok más időpontban egy Access Bars képzésre. Mindegyik mázsaszám törli a fejedből és a testedből az akadályokat.


De ha azonnal jobb életet szeretnél, egy kvantumugrással önmagadként létezve teremteni a saját valóságod, akkor a

Lehetőségek Szimfóniája - SOP testkezelést, ami Budapesten a Kolosy térnél folyamatosan elérhető Előzetes Időpontfoglalás👆
Akár nehézségekbe ütköztél, vagy csak nem érzed jól magad a bőrödben, a munkádban, a kapcsolatodban vagy az életedben, választhatsz személyesen vagy zoom-on egy konzultációt vagy tanfolyamra jelentkezhetsz.
Akár az access képzéseire, vagy a saját módszeremre vagy kíváncsi megtaláljuk a téged legjobban inspirálót!

Honlapom: Csodák útja

Naptáram: Foglalási naptár

Youtube csatornám: Youtube -csodák útja Iratkozz fel kérlek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése