2018. június 20., szerda

Kell még neked a (pénzügyi) bántalmazás? Mit szeretsz benne?



„A  férjem hozzám vágta a pénzt, hogy nesze. Én pedig azt mondtam, hogy inkább nem kell! ”





Ez a mondat egy facilitálás közben hangzott el. Minden, amit ez felhozott nálad is azt hajlandó lennél eltörölni, hogy ne ez a drót rángasson még éveken, életeken keresztül? Pod Poc. Ha szeretnél ezen változtatni engedd le a falaidat, védekezéseidet és kizáró mechanizmusaidat, tudatosság ellenes szerkenytyűidet és engedd meg, hogy minden további kérdés, amit a  felhoz energiában és információban Pod Pocold?
(Ha még nem ismered az access consciousness tisztító mondatát, akkor írj a szeretetrezges@gmail.com -ra és küldök róla egy videót vagy eljöhetsz egy Bars tanfolyamra, vagy kipróbálásra is.
Addig csak használd úgy, hogy Pod, Poc.)

Mikor döntötted el, vagy vetted be, hogy te áldozat vagy? Mi a jó neked ebben?
Persze most tudom, hogy fel vagy háborodva már a feltételezésen is, hogy ez jó neked. De akkor miért nem választasz mást? 

Hány pénzügyi bántalmazót fogadtál fel, hogy segítsen távol tartani a pénzt, vagy hogy bizonyítsd, hogy te egyedül is képes vagy, vagy te áldozat vagy? Lehet, hogy pont ezzel kötöd magad a kiszolgáltatott szerephez? Vagy az áldozat szerephez? Vagy a nincstelenséghez? Mire használod ezt? Mi a jó neked ebben?

Minden ilyen választásod hajlandó lennél eltörölni, visszaszívni, megsemmisíteni az idő és a dimenziók minden irányában?

Eldöntötted, hogy tőle nem fogsz befogadni pénzt? Hány fogadalmad, ígéreted, esküd van magadnak, másoknak, hogy soha többet nem fogadsz be tőle, vagy az „ilyenektől”?

Hány nézőpontod van, ami visszatart attól, hogy bárkitől nézőpont nélkül befogadj? 

Eldöntötted, hogy te majd bebizonyítod, hogy egyedül, és függetlenül leszel mindenkitől? Mennyire tetted ezt jelentőségtelivé, életbevágóvá?

Hajlandó lennél éber lenni rá, hogy mit teremtesz ezzel a választással? Hány helyen bizonyítasz? Kinek bizonyítasz?  Mennyi energiádat köti le a bizonyítás, ahelyett, hogy élnél, teremtenél és befogadnál? Mennyi mindent zársz ki ezzel, és az mennyi energiádat emészti fel?

Mennyi mindent állítottál meg abban a pillanatban, ami ellehetetleníti, hogy hozzád és rajtad keresztül áramoljanak a dolgok? Mennyi mindent zártál ki az életedből eddig, és akár már a jövőre is beprogramozva?

Hány ilyen pillanatod, teremtésed van, volt?

Jó ez így neked? Könnyű ez? Hajlandó lennél ezt megváltoztatni? Visszavonnád? Eltörölnéd? 

Hány ítélet, számítás és következtetés, érzelem, viszonyulás, újra teremtő spirál van ebben, ami elvág az áramlástól, a könnyedségtől a pénztől, az egészségtől és az örömtől?

Hány szegénységi fogadalmad, önmegtartóztató, visszafogó kizáró választásod van, amit valamikor értékesnek tartottál valamiért?

Mennyi pénzt, vagy más hozzájárulást utasítottál már el, csak azért, mert nézőpontjaid, ítéleteid vannak magadról, a befogadásról, a gazdagságról, a pénzről, valaki másról?

Mikor nézel rá, hogy választottad-e már a bőséget?

Mikor leszel hajlandó éberen ránézni, mitől vagy miben szeretnéd megállítani visszafogni magad?

Dr Dain Heer kérdezte a Budapesti képzésén, hogy "Mennyi hazugság, és kinek a hazugságát használod itt?"

Ebben a „problémában” több fix nézőpont is van, amit ha szeretnél meg tudunk változtatni.

Az access 10 kulcsa megkönnyíti az életed, ha hajlandó vagy éber lenni és kérdezni! Persze csak, ha szeretnéd, hogy könnyebb legyen. 😊 

Kicsit úgy hat, mint ahogy a tisztító mondat szavai. Mindegyik kulcs más oldalról leplezi le a hazugságot, amivel hagytad magad megvezetni.

Rávilágít, tisztáz, és inspirálja a változást. Bármilyen témával küszködsz, az biztos, hogy egyszerre több érdekes nézőpontod van, amik közül már egynek a meglátása is megmozdítja a berögzüléseket. 

Minden az ellenkezője annak aminek látszik és semmi sem az ellenkezője annak aminek látszik!

Az access 10 kulcsában óriási lehetőségek szabadulhatnak fel és jelenhetnek meg. Tudtad, hogy a 4 napos alapozó képzésben is benne van a 10 kulcs a „szuper” élethez? Július 17-én 18-20-ig csoportos tisztító est lesz a témában amin online és személyesen is részt vehetsz. Már 16 órától kezdődik a kezelés csere-bere-kipróbálás. Közben is lehet cserélni barst és ONLINE is elérhető
Díja: 15.000 Ft. Előre utalva július 13-ig 10.000 Ft

Mi lehet még ennél is jobb? Szeretnél egy intenzív 4 napos  alapozó képzéssel elsöpörni mindent az útból?

Aktuális programjaim itt olvashatod

Feliratkozás képzésekre


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése