2018. június 20., szerda

Jelenlét, kommunikáció és teremtés a forrásodból



 2018. október 5-7-én a természetben
Aki folytatja 28-29-ig Budapesten

Játék a képességeiddel, a természettel, a teremtőerőddel, a kreativitásoddal, a jelenléttel, a kérdésekkel és egy elképesztő kommunikációval, ami mindennel és mindenkivel működik.
4 nap, amialatt felfedezheted magad, a képességeidet, kreativitásodat, teremtőerődet és, hogy bármivel tudsz kommunikálni és az egész univerzum téged informál, ha figyelsz. Te választhatsz. Mennyire könnyítené meg ez, hogy a saját valóságodat teremtsd és élvezd? Mennyire lehet ez örömteli élvezetes élet? Milyen amikor önmagadként létezel?

Ezt a tudást aztán használhatod az életed és önmagad csodálatos megvalósítására, műalkotásra, gyógyításra, vagy bármilyen tevékenység felvirágoztatására, ami már álmaidban felbukkant, vagy még eszedbe sem jutott. 
Tudod milyen, amikor nem valami távoli, elméleti szöveget kapsz, hanem élményeket, tapasztalatokat amiket már sosem felejtesz el? Ha megtapasztalnád, hogy te, hogy tudsz kommunikálni, információkhoz jutni magaddal, a testeddel, az állatokkal a növényekkel, vagy bárkivel/mivel, bárminek a rezgésén keresztül. Milyen amikor ichletett vagy? Ha szeretnéd mindig tudni, érzékelni mi az igaz neked. Ha szeretnél magabiztos lenni. Ha szeretnél mindennel kommunikálni és első kézből hozzájutni az információkhoz, ami releváns neked. Ha szeretnél arra fókuszálni, ami hozzájárulás neked és nagyobbat teremt, függetlenül a sok megvezető információáradattól, ami ZAJ-ként vesz körül.
Ha szeretnél az univerzális forrásból hozzájutni az éppen aktuális tudáshoz ahelyett, hogy azt vennéd be, hogy másoktól kell azt megtanulnod, akik különlegesebbek, beavatottabbak mint Te.
Szeretnél tisztán látni? Szeretnéd tudni mit tudsz, és milyen újdonságokat tudsz te hozzáadni a világhoz?

Bevezető nap a Visegrád Kaán forrásnál, időjárás szerint. Ha durva esőnap van, akkor Budapest Bécsi út 62-ben kezdünk és egy másik nap megyünk ki a természetbe.


Tervezett program:
Bevezető nap a Visegrád Kaán forrásnál, időjárás szerint.
A teljes képzés 3 napos, de választhatod csak az első napi részvételt is és dönthetsz utána, hogy folytatod-e.

Részvételi díjak:
1 nap Visegrádon a Kaán forrásnál 25.000 Ft
2-3. napig Budapesten Részvételi díj 70.000 Ft

Early-bird kedvezmény: július 20-ig a teljes képzés 85.000 Ft.

Első nap jó idő esetén indulás reggel 8-kor a Kolosy tértől. Erdei önfelfedező nap a Föld és a Kaán forrás hozzájárulásával. Utazás telekocsikkal. ( A szeretetrezges@gmail.com címen jelezd kérlek, ha nálad is van hely.)





Aktuális programjaim itt olvashatod

Feliratkozás képzésekre


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése