JELENLÉTJELENLÉT! 

Tudtad, hogy mindennek az alapja a jelenléted? Mennyire vagy jelen és mennyire köteleződtél el önmagad és az életed mellett?
Lehet, hogy vágyott biztonságod és a leghatékonyabb működésed itt találod meg?

Kíváncsi vagy milyen lehetne az életed, amikor jelen vagy benne? Tudod mi mindenre vagy képes, amikor Önmagad vagy? Tudod mennyire könnyű teremteni az életed, használni a képességeidet ilyenkor, hiszen ez a természetes állapotod?

Tudtad, hogy rengeteg egyszerű lehetőség van arra, hogy kipróbáld, milyen érzés? Szeretnéd ezt megtapasztalni, és újra találkozni magaddal? Szeretnéd ezt később a mindennapjaidban is rendszeresen élni? Ez egy igazán gyakorlati képzés, aminek minden eszközét otthon is fogod tudni alkalmazni. Én pedig segítek, hogy mindenképpen átéld ezt a jelenlétélményt.

Csatlakozz hozzánk egy egész napos, élvezetes, örömteli gyakorló programban, amiben sokféle eszközt bevetünk és játszi könnyedséggel jutsz ahhoz az egységélményhez, amiből otthon is újra inspirációt meríthetsz, és megszokhatod, milyen élvezetes újra jelen lenni, vállalni önmagad.
Szeretnéd átélni azt az élményt, hogy ismét lelkesedsz és minden lélegzeteddel életkedvet és örömteli eseményeket vonzol magadhoz? Szeretnél kiteljesedni? Szeretnéd végre élvezni a bölcsességedet az érzékelésedet és magad lábára állni? Szeretnél önmagadként élni?

Tudatos jelenlét tanfolyam a tudatos, tiszta kommunikációs és teremtő program első része, amit már mindenképpen hatékonyan tudsz használi, és akár az életedet is redezheted vele. Ha tovább érdeklődsz speciális kommunikációs képzéseket is választhatsz, amennyiben tanításra, terápiára, alkotásra, vagy akár állatokkal való beszélgetésre szeretnél jobban felkészülni.
A youtube csatornámon több előadást is találsz ebben a témában.
Pl. a legutóbb az Everness Indián nyár 2019. keretében elhangzott előadásom felvételét is itt találod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése