VIDEÓK


Szeretettel várlak benneteket a youtube csatornámon!
Remélhetően egyre több videót fogok készíteni, ami az önmagadra találáshoz és az önmagadként létezéshez szeretne hozzájárulást adni.🤗
https://www.youtube.com/Csodákútja


Egy kis ízelítő
Kihez tartozik?
Mit tehetsz,a mikor kételkedsz magadban?- Suzan Lazar Hart kérdései kibillentenek a holtpontrólAz ACCESS BARS kezelés hatására megfelelő bizonyítékkal szolgál az alábbi előadás is.:
Milyen nézőpontjaid vannak a pénzről?Választás vagy kényszer? Dr Dain Heer magyar felirattal

 Egy vicces videó, ami remekül bemutatja a férfiakról és a nőkről, az agyukról alkotott ítéleteket, döntéseket, következtetéseket. Mi más lehetséges, ha eltöröljük az összes fix nézőpontot? Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy mind a férfiak, mind a nők végtelen lények, vagyis bármilyenek lehetnek, ha azt választják. Na nézzük!Jill Bolte Taylor olyan kutatási lehetőséget kapott, melyet kevés tudós kívánna önmagának: masszív agyvérzést kapott, és megfigyelte, amint agyfunkciói: mozgása, beszéde, és öntudata, egymás után kapcsoltak ki. Megdöbbentő történet.


Intézem a magyar feliratot, de addig is annak aki tud angolul ajánlom.


 


 Egy kis ízelítő az Access Energetikai Facelift kezelésről, melyet már többen kipróbáltak, és folyik a kezeléssorozat, de most hétvégén, már kezelőket is képeztem. Amíg nem készülnek el a saját kisfilmjeim, addig is kölcsön vettem egy dán kollégától.Nagy örömmel osztom meg veletek a kedves Díva Diazzal készült riportot. Szerencsés voltam, hogy megajándékozhattam magam Díva X-men tanfolyamával, mely óriási tágulást hozott az univerzumomba.
Milyen az amikor mersz önmagad lenni? Miért zárod be magad a "normális"dobozba a megfelelési kényszereddel? Ha az emberek önmaguk lennének, akkor jelen lehetnének a világban és megajándékozhatnának a potenciáljaikkal!


 

 SUZAN LAZAR HART
A kapcsolatokról, fizetésemelésről, munkárólDAIN HEER Az Access tisztító mondatról

 

 SUZAN LAZAR HART Neked való kapcsolatok, és Body Process oktató videója
Brene Brown: A sebezhetőség ereje

Brene Brown: Odafigyelni a szégyenreSusanna Mittermaier: Te őrültséged, másságod

Your Crazy Your Different with Susanna Mittermaier, Rome Sep 2014

Susanna Mittermaier: Pragmatikus pszichológia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése