AJÁNLÁSSzia Eszter!
Csak azèrt írok Neked mert kèpzeld a penteki interjùm olyan jòl sikerült, hogy waooo!
Tartanom kellett egy 10perces prezentàciòt, lenyomtam a kis PowerPoints osszeàllitasom, 1 òra 30 percig nyùztak....ès ma kèpzeld fel hivtak ès megkèrdeztèk, hogy elfogadom e az àllàst ès hàt persze hogy igent mondtam.
Holnap mondok fel bent ès elmegyek ezt megünnepelni Gorogorszagba 🍾☀️💋😎🥳🤩💫💫🍹
Waooo azon gondolkodom, hogy mit teremthetnék még magamnak ilyen gyorsan ami totális nagy hozzájárulás lehet nekem, az életemhez....waooo!
Csak mellékesen kb egy hete sincs, hogy ezt hazafele az úton a munkából este 8-kor kipattant a fejemből, honlap, application form másnap felhívtak mondtam nyaralni megyek, mondtak nem jó csináljuk meg azt az interjút mielőtt elmegyek:) mondom jò😉 és tessék!
Nincs több uniform hétfőtől péntekig munka 🙂 alig várom hogy beszerezzek magamnak Sexy irodai rucikat és nagyokat alkossak az új munkahelyemen!!!
Jaaaaa és a fizetésről meg nem is beszéltem! Az meg megint csak waooooo!!!!Waoooo!
Köszönöm neked is a facilitalalást:)
Ölellek ❤️

2019.08.12
Szia Eszter!
Szeretnék beszámolni az SOP kezelés eredményéről.
Munka ügyben kértem a segítségedet. A kezelés másnapján!! egy osztrák ismerősöm  felajánlotta, hogy odaadja az önéletrajzomat  egy barátjuknak. Ő egy hatalmas élelmiszer áruházban dolgozik, nem messze a határtól .Tegnapra behívtak elbeszélgetésre, ma reggel telefonáltak, hogy felvettek. Holnap vihetem az irataimat és hétfőn munkába állhatok😊 Köszönöm a segítségedet!😊
Kedves Kármen! Gratulálok! Szuper nagyot változtál. Nagyon szívesen. Imádom ezeket a sikerélményeket olvasni. Sok boldogságot!!!

Köszönöm szépen Eszter!😊 Magam sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megváltozhatnak a dolgok.

Köszönöm szépen a segítségedet!😊 2019. JÚL. 30. 21:09


Kedves Mónika! Köszönöm, hogy ajánlottál Alíznak. 

Drága Eszter, ha nekem nem is annyira "hétköznapiasan", de hatalmas hozzájárulás vagy az életemhez. És tudom, hogy ez pontencialisan még temérdek emberre érvényes. Ugy, hogy, aki hozzám fordul, vagy utamba kerül addig téged foglak továbbra is ajánlani. És hogy lehet ez még jobb? Milyen Katalysatorok lehetünk mások könnyebb, örömtelibb életéhez? 😊🙏🏻😘 2019. július 9.


Kedves Eszter!
Egyre jobban vagyok, kérdezem a testem, és kérem, hogy hogy lehetne ez még jobb. Úgy érzem, hogy a testem alakul. Mondom a tisztító mondatot és az örömet választom. Tegnap Attila kezelt, nagyon jól esett. Pihenés közben a youtube-odat hallgatom, lélekemelő hatással van rám. 
Nagyon köszönöm!

2019. július 6.

Kedves Eszter!
Ígértem egy visszajelzést, ami velem történt. 

1 éve a férjem elköltözött tőlem, minden közös dolgunkat felszámoltuk, úgy tűnt végleges. Kb. 4 hónapja már nem is hallottam felőle, nem is keresett. 
Aztán egy alkalommal meghallgattam a Mi lehetséges az ítéleteken túl c. előadásodat , és másnap reggel hívott a férjem, hogy találkozzunk. Onnantól kezdve egyre többet találkoztunk, én minden ítéletemet elengedtem vele kapcsolatban , és megengedtem neki mint végtelen lénynek hogy akár más is legyen mint amiért én ítélgettem őt. Nagyszerűen alakul minden,  csodás helyre költöztünk és hogyan lehet ez még ennél is jobb? :) 
Köszönöm szépen Eszter. 
Üdv. Tünde 
2019. március 18. 

Szia Eszter!
Gondoltam, írok neked egy pár sort. Nagy dolog történt a hétvégén, hétfőn ha jól tudom, bars próbanap volt, ezért vasárnap este kérdeztem a férjemet, hogy van-e kedve elmenni, kipróbálni, mire közölte, hogy nincs, mert az jó volt, ahogy én csináltam... Szóval a most következő hétvégén megkapja a 2. bars kezelését! 😊
Csak ennyit akartam, köszönöm az eddigieket!
Szép napot Neked!  2019. január 8.Köszönöm Eszter CF Tréner Kun😍❤️❣️2


Kedves Eszter!
Marosvásárhelyről írok, és elmesélnem, hogy amióta rendszeresen hallgatom a videókat, ahogy reggel felkelek😊, mondhatom sokmindenre éber lettem, jelenebb vagyok.
A munkám is jobban működik. A jelenet vége, -balra el...meghozta hozzájárulását, most több héten keresztül az olasz-fogorvosi egyetemistáknak fordítok ( ez nagy hozzájárulás anyagilag, ismeretségek, új tudások😍😍).
Az mégjobb, hogy a rektor úr felajánlotta az elkövetkező 5 évre a fordítói munkát, mert a tanárok jobban tudnak értekezni velem- ez volt a válasz.
😊nem jut eszemben most más, de Végtelen Lényként nagyon hálás vagyok mindezért és azért a tiszta és szeretetteljes munkához, amivel kedves Eszter hozzájárulás vagy az életemhez mindennap.
Toni, a 10 éves fiam ahányszor hall téged mindig köszön 😍😍
Nagyon szépen köszönöm az elkövetkező -beszélgetéseket és hozzájárulásokat 😘😘😘
Mi más lehetséges még ami meg jobb ennél is?🤗🤗🤗


MELYIK A NAGYOBB HOZZÁJÁRULÁS SZÁMOMRA?

EGYRE JOBBAN SZERETEM EZT A KÉRDÉST. 
SEGÍTSÉGÉVEL VOLTAM ACCESS BARS TANFOLYAMON SEGÍTŐ, 2 ÓRÁN BELÜL FELKERÜLT A TÉLI GUMIM , 1 HÉT VÁRÓLISTA HELYETT....SZÓVAL MŰKÖDIK.
TALPRAESETTEBB VAGYOK,ÚGY ÉRZEM.  


EGYIK KEZELTEM  FELHÍVOTT , HOGY MOST NINCS PÉNZE, MERT VÉGRE ELKÖLTÖZÖTT A FÉRJÉTŐL, AKI ELÉG DURVA VOLT MÁR. 
MÁSKOR, RÖGTÖN MONDTAM VOLNA NEKI, HOGY NEM BAJ, SZÜKSÉGED VAN A KEZELÉSRE, ÉS MEGCSINÁLOM INGYEN.
MOST MONDTAM, SEMMI BAJ, MOST A PÁRODAT KEZELEM ACCESSEL, AZ NEKED IS KEDVEZŐ VÁLTOZÁSOKAT HOZ.
MI VAN. HA NEM LESZ HARAG? MI MÁS LEHETSÉGES? 
ÉS NEM SÉRTŐDÖTT MEG, AHOGY VÁRHATÓ VOLT, HANEM HÁLÁLKODOTT ÉRTE!
EZ A TISZTÍTÓ KÉRDÉS, MÉG MÁS ESETEKBEN IS " FORDÍTOTT " A DOLGOKON.
Judit H.
2018. november 26.


https://www.legyeljelen.hu/2017/07/orgazmikus-orom-es-sikerelmenyek.html


http://www.legyeljelen.hu/2017/02/oromforras-sikerelmeny-sop.html

Szia Eszter! Zseniális és folyamatosan használom! Érzem a változást:)

Köszönöm a kérdéseket is! Puszi Enikő

Képzeld! 
Hazafele bementem egy precíziós mérlegért oda, ahol a kence alapanyagokat szoktam venni (Cosmio) és az eladó kislány beszédbe elegyedett velem ; azért írom így, mert én már indultam ki a boltból, de ő egyre csak érdeklődött, beszélt ; míg oda jutottunk, hogy van műhelyem és kiadnám, és ő meg örömmel fogadta, mert náluk sokan érdeklődnek és végre tudja majd ajánlani. Egyszerűen a szőr fölállt a karomon és végig potyogtak a könnyeim hazafelé vezetés közben, hogy milyen hatalmas erő lakozik az Accessben és a kezelésedben, hogy íme újra elém jött egy olyan valami, amire nem számítottam és megoldást kínált.
HIHETETLEN!!!!! Felhívtalak volna, de tudtam, hogy kezelsz éppen.
millió puszi:
Judit

Csúcs! Most már csak az kell, hogy te is elismerd, hogy ezt te csináltad magadért!!!. Gratulálok, Puszi! Köszönöm a szép szavakat! Eszter

Kedves Eszter!
Nagyon köszönöm! D É

Szia Eszter,

köszönöm a hangfelvételeket és a kezelést, nagy élmény volt!
Amit tegnap óta észrevettem, hogy teljesen elhallgattak a fejemben a negatív, félelemmel teli gondolatok, amik a szakmai változásról-váltásról 
akartak eddig lebeszélni...magyarul elnémult az agyamnak ez a blokkoló része. Szuper érzés! És annyi energia van most bennem, majd szétszakadok tőle és a tettvágytól :-)))

Üdv, Mónika

Érdekes tapasztalásom van azóta, két napja felébredek 1- 1.30- kor A kezelés utáni este, 1- kor felébredtem, és csak 4.30 kor tudtam elaludni, nem voltam álmos
Facebook 2018. július 21. 
 Köszönöm!!!!🌺🌺
Eszter tartott egy élő videó bejelentkezést, ahol segítséget kértem, mert nem találtunk mestert, aki kitapétázott volna 2 szobát Anyunál.
Sok jó dolgot hallottam, és kaptam kérdés ötleteket, és ez annyira működött, hogy következő hétfőn
 találtam szakembert!
Megcsinálta rögtön, szépen, korrekt áron.
(Váratlanul lett két szabad napja, mert ahová ment volna, ott nem volt még festésre kész állapot. Így tudott pikk-pakk jönni.
Amúgy ő is be volt táblázva nagyon munkákkal. 😊
Annyira örültünk!
Mégegyszer köszönöm!!!!!🌺🌺🌸
(B.Ágnes, Kecskemét)


Az ACCESS óriási ereje hatalmas dolgokra képes Eszter tolmácsolásában. Segítségével hihetetlen egyszerű és magától értetődő módon oldódtak meg olyan élethelyzetek, amelyek már régóta komoly nehézséget okoztak. Eszter kérdéseivel pontosan rámutatott a gócpontokra, amelyek oldása elvezetett a megoldáshoz.
Hatására gyors, könnyen kivitelezhető, teljesen egyértelmű helyzeteket mutatkoztak a továbblépést mutatva.
Köszönöm az útmutatást, a bátorítást, a hatékony segítséget.
F. JuditKöszönöm Eszter Tréner Kun😍❤️❣️
15 megjegyzés:

 1. P. Enikő [ 2014-09-25 11:48 ]

  Szia Eszter!Zseniális és folyamatosan használom! Érzem a változást:)

  Köszönöm a kérdéseket is! Puszi Enikő

  VálaszTörlés
 2. 2014. október 13. 21:50
  Nem csak azért írok most, mert kértél rá, hanem mert így az 5 alkalom után szeretném megköszönni azt a rengeteg segítséget és tanácsot, amivel a találkozások alkalmával elláttál!
  Beszéltünk róla, hogy már az első alakalom után pozitív változást éreztem magamon.
  Az első és egyben legszembetűnőbb változás az önbizalmam terén mutatkozott meg. Magabiztosabb lettem, tudom mit akarok és az, hogy azt hogy érhetem el.
  Nagy mondásod volt, hogy tegyem fel magamnak minden reggel a kérdést: "Hogy lehetne a napom még a tegnapinál is jobb?"
  Erre törekszem!
  Képes vagyok kicsit eltávolodva önmagamtól magamat látni. Miután annyi kérdést körüljártunk, egyre gyakrabban felismerem hogy negatív érzéseim a saját ítélkezésemből fakadnak és ezek után sokkal könnyebb elengednem őket.
  Rávilágítottál hogy bennem is vannak értékek és képességek. Szeressem önmagam!
  A határozottságomat a férjem is észrevette és legnagyobb meglepetésemre imponált neki! Pedig azt hittem, hogy az a jobb, ha mindent ráhagyok....
  Most már tudom, hogy sok sok szorongás bennem nem is a sajátom!! El tudom engedni őket! Megtudtam, hogy a "bilincseim" gyakran a mimikriből erednek, így felszabadultabb lettem! Szerethetünk úgy is valakit, hogy nem utánozzuk le őt!
  Köszönöm, hogy erre rávilágítottál!!

  Elmesélek egy sztorit, na nem olyan, amit másokkal meg tudsz osztani, de nekem érdekesnek tűnt.
  Rendeltem magamnak tegnap egy sporttáskát az interneten. Volt fénykép is, meg leírták a méreteit, de engem igencsak lefoglalt, hogy centivel a kezemben guggoltam a szőnyegen és próbáltam elképzeni a nagyságát. Nem akaram ugyanis túl nagy méretűt venni. Szóval lefekvésig szépen elvoltam a méricskéléssel és sajnáltam, hogy a képeken nincs viszonyítási tárgy.
  Rendelés után még ma is gondolkodtam és elképzeltem a méreteit és tudtam, hogy klassz táskám lesz.
  Mielőtt a fiamért indultam volna az iskolába, még az jutott eszembe, hogy jó lenne látni élőben mekkora.
  Amikor kiszálltam az autóból egy srác állt szemben velem. Milyen táskája volt??
  Hát amit rendeltem! Tommy Hilfiger sporttáska!
  Mivel táskamániás vagyok, tudom hogy ez itthon nem kapható. Ezért rendeltem neten.
  Mekkora esélye volt annak, hogy pont akkor, pont az a táska lesz a szemem előtt?
  Állt a srác, a lábainál a táska, így nyugodtan el is tudtam mellette menni és szemügyre vehettem a méreteit. Pont jó!
  Ez a történet nem nagy durranás, hiszen csak egy táska, nincs is jelentősége. Viszont arra tökéletesen rávilágít, hogy végtelen lények vagyunk és a világban nincs olyan, hogy véletlen. Mégha éppoly piciny, "érdektelen" dolgokról van is szó, mint ez.
  Jelzem ez ma történt és ma voltam nálad. Úgy éreztem sokkal erősebb vagyok miután tőled eljöttem. Az egész napom szépen telt el!
  Ez a táskás történet viszont engem nagyon meglepett...hogy úgy mondjam nem sok esélye volt, hogy megtörténjen...és mégis.

  Még egyszer köszönök mindent!

  Szeretettel: Ági

  VálaszTörlés
 3. Eszternek, 2014. 10. 19.

  Biztos sokan érzik úgy időnként, hogy meg vannak akadva az életben. Most nem azokról a látványos elakadásokról beszélek, melyek felborítják a mindennapokat, hanem arról a kínlódásról, amikor kívülről látszólag minden rendben van, de belül valami folyton rág és nem hagy nyugodni. Nálam ez az érzés mindig úgy fogalmazódott meg, hogy kell még lennie valaminek a rengeteg könyvön és spirituális tanításon túl. És tényleg van! Az Access egy csodálatos módja annak, hogy ráébredjek, hol kerültem tévútra, hogyan akadályozom én magam a boldogságomat.
  A legmegdöbbentőbb élményem az volt a kezelések során, mikor rájöttem, hogy nagyon sokszor nem a hibáim és rossz tulajdonságaim azok, amik eltérítenek az áhított céloktól, hanem pont az erősségeim, azok a dolgok amikben jó vagyok.
  Aztán ott vannak a korlátok, amiket észrevétlenül építettem fel és számomra mindaddig láthatatlanok voltak, amíg Eszter meg nem világította őket. Csak mosolyogni tudok azon a naívságomon, hogy korábban azt gondoltam, én már mindennek szabad utat engedtem.
  Most határtalanul szabadnak érzem magam, és tudom, hogy minden pillanatban ezerféleképp dönthetek. Ez az érzés semmihez sem fogható. Köszönöm szépen!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Eszter! 2014. 10. 26

  Bárhogyan is lesz, ilyen jól már régen éreztem magam. Köszönöm neked!
  Köszönöm ezt a napot és külön köszönöm, hogy a végén még rám áldoztad az idődet!
  Jó pihenést kívánok neked! Sok szeretettel: Kornélia

  VálaszTörlés
 5. 2014. 10. 19. Mi az access?

  Egy felszabadító, kellemes masszázs. Kezelés, ahol nem kell szenvedni.
  De, nem ez a lényeg. A lényeg a beszélgetés. Önmagunk korlátainak a lebontása, azoknak a hiedelmeknek, téveszméknek a felismerése, amellyel saját életünket tesszük tönkre. És Eszter nemcsak a "Bárok futtatásában" nagyon jó, mesterien tapint rá hitvilágunk gyenge pontjaira is.

  VálaszTörlés
 6. Szia Eszter! 2014. 11. 03.

  Van még egy, magamnak is küldtem, de ide sem érkezett meg, 8Mb, lehet, hogy sok? Elküldtem most újra, remélem, most ügyesebb lesz.

  Képzeld, kiebrudaltam a hivatlan vendéget a mellkasomról, elzavartam, ahogy Te mondtad. Még megpróbált visszakapaszkodni, de mondtam amit kellett és elköltözött.
  J
  Ha lesz gyakorlás, mennék.

  köszönömJJJ és puszi:
  Judit

  VálaszTörlés
 7. Kun Eszter [ 2014-12-09 20:52 ]

  Köszönöm és sok sikert az alkalmazáshoz

  Zita [ 2014-12-09 20:46 ]

  Kedves Eszter! Köszönöm a részvételt és a tanultakat, a kezelést, a tanácsokat, hasznos kérdéseket, amikkel jobbá tehetem az életemet és amival elősegíthetem a tudatosodásomat. Azt hiszem a legagyobb ajándék annak, aki részt vesz az általad nyújtott kezelésen, vagy épp a tanfolyamon az, hogy közelebb kerül önmaga végtelenségének tudatosodásához.

  Monika Blesius [ 2014-11-20 16:09 ]

  Hogyan lehet könnyedén, gyorsan, egyszerüen sok hasznos, hihetetlenül gazdag
  információval megajándékozni saját énünket, könnyedévé tenni életünket?
  Egyszerü: végy részt a tanfolyamon!!! :-))
  20 órája ·

  Az ismétlés csak azért, mert szerintem más szavak nem is kellenek ide.Mégegszer Eszter, köszönöm, ezt az uj energiákban gazdag szép két napot.
  20 órája

  Eszter Kun Kedves Monika! Orulok hogy megismerhettelek. Nekem is ajandek volt ez a ket nap. Sok sikert !
  17 órája ·

  VálaszTörlés
 8. Zita [ 2014-12-09 20:46 ]

  Kedves Eszter! Köszönöm a részvételt és a tanultakat, a kezelést, a tanácsokat, hasznos kérdéseket, amikkel jobbá tehetem az életemet és amivel elősegíthetem a tudatosodásomat. Azt hiszem a legnagyobb ajándék annak, aki részt vesz az általad nyújtott kezelésen, vagy épp a tanfolyamon az, hogy közelebb kerül önmaga végtelenségének tudatosodásához.

  VálaszTörlés
 9. F. Judit [ 2014-12-10 10:52 ]

  Szia Eszter!

  Sikertörténet:
  Beszéltünk a pajzsmirigy problémámról. 10.18-án 8,45 volt a TSH. Több, mint duplája a referenciaérték maximumnak.
  Csináltam az ACCESS-t ahogy mondtad, nem az enyém visszaküldtem az eredethez.
  Most 12.08-án (6 hét múlva) az eredmény 1,68 lett! A referencia érték: 0,4-4,0. Úgyhogy teljesen rendben vagyok!!!
  Ilyen gyors változás azért nem jellemző!
  JJJ

  Kun Eszter [ 2014-12-09 20:52 ]

  Köszönöm és sok sikert az alkalmazáshoz

  VálaszTörlés
 10. 2015. 01. 17.
  Szia Eszter! Képzeld! A kedd esti órámon 11 fő volt a Gildában! Szuper!
  Még ezt nem tudom, hogyan fognak jönni az emberek hozzám gyógyításra, jóslásra, coachingra stb.


  Gratulalok! Csinald ugyanugy! Kerdezd. Mi lenne ha oda is tobben, sokan jonnenek?
  Milyen erzes ha a gyogyitasra is ilyen sokan jonnek?
  Hogy orulhetnek meg ennel is jobban?
  Hogy lehet meg ennel is jobb? Stb
  Hany helyrol tudok meg elfogadni? Milyen kepessegemet tudom meg hasznositani es penzre valtani?

  Köszönöm! Elkezdenek megtalálni az emberek!? Szuper.

  VálaszTörlés
 11. Krutzler Marianna [ 2015-02-04 22:32 ]

  Köszönöm ezt a hétvégét!
  Szuper volt!

  Mayer Ildikó [ 2015-02-04 22:26 ]

  Szia, draga Eszter! Nagyon koszonom a hetveget, nagyon sok elorevivo gondolat, erzes szaladgalt bennem...
  Hogyan lehetne egy még eddigieknél is remekebb hetfonk?

  VálaszTörlés


 12. http://faceportal.hu/legy-eleted-mestere-1-access-bars/

  VálaszTörlés
 13. 2014 novemberében voltam az első kezelésen. Ekkor döntöttem el, hogy állást váltok. Két héten belül találtam egy jobb munkahelyet. Utána megtalált még egy annál is sokkal jobb. Most ott dolgozom. Sok sikert kívánok mindenkinek!

  VálaszTörlés
 14. Nagyon köszönöm Eszter a hanganyagot is és minden miegymást! ��
  Annyira szuper volt tegnap Nálad, még alig tértem magához. Nagy adag inspirációt érzek most!

  Köszönöm és minden jót Neked is!
  Szeretettel: Kinga

  VálaszTörlés
 15. Kedves Eszter!

  Mióta ACCESS tanfolyamokon vettem részt, csodák történnek az életemben. Észreveszek olyan dolgokat, amik ott voltak körülöttem, átsiklottam felettük, de rengeteg új megközelítés is áramlik felém, a mindennapos nehézségeim átértékelődnek. Családomban a szeretet adása és elfogadása könnyebbé vált.
  Minden alkalommal, mikor kezelést kapok óriási hullám indul meg felém. Hívnak, és elérnek az emberek.
  Akiket kezeltem eddig mindenki hasonlóról számolt be, nem is képzelték volna, hogy ilyen sok változásban lesz részük, és ilyen gyorsan.

  Köszönöm:

  Kernné Mihácsi Melinda
  ACCESS Consciousness® kezelő
  Önismereti és Párkapcsolati Problémamegoldó Tréner
  Szüléstámogató és Gyermekágyas Professzionális Dúla

  VálaszTörlés