2017. július 26., szerda

Orgazmikus öröm és sikerélmények sorozata az Alapozó után

Az alapozó képzés olyan négy napos lehetőség, ami  lehet, hogy kibillent a komfortzónádból, de lerántja a leplet az életed hazugságairól, a jelenlét védettsége közben ezt könnyedén meg tudod emészteni.
Az eddigi 6 alapozó visszajelzései olyan egyéniek és néhol intimek, hogy a résztvevők szeretnék az inkognitójukat megőrizni, de megengedték, hogy utaljak rájuk.

Most megérkezett egy nagyon kedves visszajelzés, ami olyan bátor és őszinte, olyan intim és inspiráló, olyan sebezhetőséggel számol be a változásokról, hogy igazán megtisztelő, hogy részese lehettem. A többiek is kivétel nélkül változásról számoltak be, ami az egészségen, a munkán, a szexuálisságon, a családon, a kapcsolatokon át az önbecsülésig, bőségig mindenkinél különböző területeken jelent meg. De érthető módon nem mindenki vállalta fel, hogy ezt nyilvánosság elé tárja. Hálás köszönetem mindenkinek, de ez a levél igazán ajándék.

Hozzá szeretném tenni, hogy az illető mindig is választotta a változást, elvégezte a Tudatos jelenlét, és az Újra kapcsolódás a Forrásoddal tanfolyamokat, aztán megismerte a Access Bars és az access más eszközeit, majd választott egy SOP lehetőségek Szimfóniája kezelést.

A kapott eszközöket azonnal kitartóan használni kezdte az életében. Ha te csak vágyakozol, de nem vagy jelen, nem használod ki amit tudsz, akkor ne lepődj meg, ha nem ilyen átütő és gyors az eredményed. De mi lenne, ha most elkezdenéd?

Ezek után pár hét múlva úgy érezte, hogy sokkal többre tartja magát, mint ahogy a munkahelyén megbecsülik.
Felmondott és 1 hónapon belül már válogatott az új álláslehetőségek közül. Több gyermekes anyuka, aki igazán bátran követte az energiát. Ez azért is érdekes, mert jó pár éve ismerem, és mindig nagyon kedvesen beszélt a munkahelyéről, nem is sejtettem, hogy nem elégedett. Lehet, hogy ő sem tudta.

Ezek után elvégezte a 4 napos  ALAPOZÓ kurzust.
Íme a levél, amit nem csak a kiáradó öröm és sikerélmény miatt érdemes elolvasni, hanem mert rengeteg eszköz van benne, amit te is használhatsz:

Kedves Eszter!

Így 3 héttel az alapozó után szeretnék egy kis összefoglalót írni hogy mi történt velem és hogy hogyan használom a tanultakat:
Az egyik legnagyobb változás a szexuális életembe következett be. Egy gyermekkori dolog feloldása meghozta számomra a hüvelyi orgazmust. Nem tudom mennyien vagyunk, de e levél kapcsán felvállalom, hogy nekem 20-25 éves korom után igencsak lecsökkent a libidóm. Ritka esetek voltak amikor kifejezetten én kívántam meg a férjemet de lehetett volna bárki. Örömmel vettem észre hogy ebben robbanásszerű emelkedést kaptam. Van újra nemi vágyam, feléledt érzéki oldalam. És valahogyan az élet dolgaira, gazdagságra lettem nyitott! Befogadok!! Örömmel, amit eddig nem tudtam.

Munkahelyváltás kellős közepén: eddig felkavarva és sírások közepette, sértetten tudtam visszamenni a régi munkahelyemre. Megváltoztattam, most lehetőségeket látok, hogy ott is szükség van rám és áramlik hozzám a pénz. A viszonyulási digitalizációval eltöröltem az új helyemre fixen érjek be stb. szorongásaimat (rugalmas időbeosztás után), most már fel sem tűnik, a világ legtermészetesebb dolga hogy reggel mikor indulok és mikor érek haza.
Nagyon sok sebet gyógyítottam a teremtés pontja forduljjal. t (egy access testkezelés és szóbeli eszköz)
Sok éhségérzetet, félelmet, ingerültséget és feszültséget stb. irányítottam vissza a feladójához megkérdezve hogy kihez tartozik stb.
Majdnem minden nap futtatom magamon az MTVSS-t (egy access testkezelés) és pár napja voltam a természetgyógyászunknál ahol biorezonanciával kimutatta hogy a kb. 5-6 héttel ezelőtti mérés óta jobb állapotban vannak a szerveim ééésssss sejtszintű életkorom 30!!!! (41 vagyok) Szerintem fantasztikus!!!!!!

A TPBK (egy eszköz az Alapozóról) baromi jó, a volt főnőkömre kellett alkalmaznom és tényleg működik.
Fantasztikusan át tudtam állni a kérdésben levésre, folyamatosan kérdezek. Ha más nem jut eszembe akkor a Hogyan lehetne ez még ennél is jobb? azonnali felszabadulást nyújt.

Például a 4 napos Alapozó után bárki bármit gondolhat vagy mondhat rólam, az csak egy érdekes nézőpont. Nem nyomaszt és nem gyötör, hogy hogyan legyek jó!!

Kérem az eszközt (számítógép, terem, toll stb ) segítsen az adott cél elérésében.
Összességében az életem sokkal könnyedebb lett, lazább, mert az a tudat, hogy bármikor bevethetem ezt a csodás szköztárat.....FANTASZTIKUS!!!!
MEGFIZETHETETLEN örömök és felszabadultság vár.
Nagyon köszönöm Eszter!

Én is köszönöm és gratulálok Neki!

Voltak bátor vállalkozók, akik kamasz gyermekükkel vettek részt a programon, amin teljes sebezhetőséggel álltak egymás előtt és végre meglátták a másikat más nézőpontokból is.
Mások eldobták a szerepeiket, amivel rendszeresen kicsivé tették magukat. Helyreálltak önértékelési zavarok, családi kapcsolatok, entitásokkal való nehézségek, üzleti korlátozások hatalma szűnt meg attól, hogy tisztán láthatóvá váltak a háttérben zajló energiák, motivációk, régi választások.
Stabil alapok jöttek létre, új tudatos választások születtek és rengeteg felismerés arról, hogy mi kihez tartozik.
#elet #orgazmikus #orom #tudatossag #azoromotvalasztom #csodakutja #legyeljelen
Várlak szeretettel téged is a kezelésekre vagy a következő programokra.:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése