FACELIFT

Szeretnél szép, rugalmas, egészséges és fitt lenni?

Tudod, hogy tested mindig megjeleníti a választásaidat?

Mit szeretnél választani a testeddel? Hogy szeretnél kinézni? Hogy szeretnéd érezni magad a bőrödben? 


Hányszor hitted el, hogy ami egyszer elromlott, azt már nem lehet visszacsinálni? Hány nézőpontod van arról, hogy ki a fiatal, meddig és mikortól számolhatod vissza a centit?
Hány biológiai változást generálsz a testedben, mert megtanultad, hogy az a korral jár és úgy normális? Hány korlátot, ítéletet zártál a testedbe csak azért, hogy normális legyél? Hány külső nyoma és hány láthatatlan következménye van ennek pillanatnyilag a testedben?

Tetszik ez így neked, vagy lehetne ez jobb? Hányszor hasonlítgatod magad különböző ideálokhoz, vagy a régebbi énedhez? Mennyire vagy elégedett magaddal, és hányszor vagy kérdésben azzal, hogy hogy lehet ez még ennél is jobb?

Mennyire lenne ezért hálás a tested? Mennyire gondoskodó és kedves ajándék ez az egész szervezetednek? Vajon mennyire tündökölhetsz egy ilyen tanfolyam után, ahol 2 kezelést kapsz és kettőt adsz?

Mire lesz jó utána? Kiket kezelhetsz akár pénzért? A tanfolyamon videó bemutató után, jegyzetet, képes segédanyagot, oklevelet kapsz.

Csak írásos bejelentkezéssel! A befektetés teljes ára 58000 Ft. Szülővel érkező 15 éves gyermeknek ingyenes, ismétlőknek és 16-18 éves korig féláron. 

További információkhoz kattints ide: Csodák a szépségen túl, amire nem is gondolnál
AKTUÁLIS TANFOLYAMOK ELÉRÉSÉHEZ KATTINTS IDE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése