2018. augusztus 9., csütörtök

Mi lenne, ha végre választanád a megtestesülés örömét?

Nekem is van egy érdekes nézőpontom. Mi van, ha minden segít engem, és minden információ csak egy semleges energia, ami akár hozzájárulás is lehet?

Hajlandó lennél elismerni a szuper képességedet arra, hogy a 22-es csapdáját létrehozd, amikor a fejedbe veszel valamit? Mit teremthetnél ezzel önmagadért a saját valóságodban?



Mi van akkor, ha az érzelmek is növelhetik az éberségemet, ha én egyébként éberséget választom. Mi van, ha az érzések és akár az érzelmek is valamiféle segítő információ? Az érzéseket le lehet tiltani, el lehet fojtani vagy feleslegesnek, károsnak nyilvánítani, de ez pont olyan, mint az ítélkezés vagy a kizárás.  Mi van, ha az érzések, érzelmek csak információk. Ha azt választod, akkor segítenek a tisztánlátáshoz. Mit kommunikálhatnak az éberségednek az érzéseid?
Az észlelésük felhívja a figyelmedet arra, mi történik éppen és te tudatosan ránézhetsz, hogy tényleg ezt szeretnéd-e? Észreveheted, hogy benyomták az egyik gombodat, ami kivesz a teremtésből és elvisz a jelenből.


Tudod, hogy van lehetőséged megváltoztatni? 

És mi van az olyan érzésekkel, mint az öröm, hála és nagyrabecsülés már a teremtést is elősegítő energiák? A pénz is az örömöt követi.

Első kérdés: Mi ez és kihez tartozik? De már ekkor is segítségedre volt, hiszen felhívta a figyelmedet arra, hogy érzékelsz és végre (f)elismerheted.

Arra is jó, hogy jelezze kizökkentél a saját valóságodból és éppen kezdesz belecsúszni valaki máséba, vagy a traumába-drámába esetleg mimikrizésbe?

Lehet, hogy éppen átadtad a hatalmat magad felett valami/ki másnak?

Esetleg, hogy nem is vagy jelen?

Ha pedig hozzád tartozik, akkor lehetőséged van észrevenni, hogy vannak még automata válaszadó rendszereid, gombjaid, amik másnak a kezébe adják az irányítást.

Megkérdezheted ki vagy ilyenkor, hol vagy mikor, mire jó ez nekem? Függök valamitől? stb. 
Mi van ha a lehetőségek tárházát nyitják meg neked, hogy közelebb kerülhess magadhoz?

Szóval, ha elutasítod az érzelmeket, az olyan, mint amikor letiltod a képességedet, befogod a füled, vagy a szemed. Ez is csak egy információ és mire lehet jó neked, ha nem állsz ellen, hanem inkább ránézel, hogy mi ez? Mit teremthetsz vele, amikor elengeded minden ítéletedet és következtetésedet?

Hány választást hoztál erős érzelmi felindulásból, önkorlátozásból, vagy valaki másnak, egy rendszernek, családnak, vallásnak való elköteleződésből? 

Nem csak a szertartásosan demonstrált ígéretekre, fogadalmakra, szerződésekre vagy eskükre gondolok. Lehettek ezek csak érzelmileg erősen motivált kijelentések, hogy pl. elegem van, vagy nem vagyok olyan, vagy ezt soha többet. Gondolhatsz a szerelemből kijelentett örökké a tied vagyok, vagy ez az igazi szerelem c. megjegyzésekre. Hány ilyen alakítja még mindig a napjaidat?

Feltűnt, hogy ezek nem múlnak el az első tudatos kijelentésedre, amikor ma éppen eszedbe jut, hogy mást szeretnél?

Mi a különbség? Az intenzitás?
Mekkora elszántság van a felindulás közben hozott választásaid melletti elköteleződésben, és a mai egyszerű választásodban? Mennyi energia, mennyi intenzitás, mennyi trükk, mennyi ítélet, mennyi hazugság? Mi lenne, ha használnál olyan energia kezeléseket, amik feloldják az érzelmi intenzitásokat, programokat? 

Hány extra biztosítékot vetettél be, amikor erős érzelmektől fűtve döntötted el, hogy soha többet mondjuk nem leszek gazdag? Hány eszközt, hazugságot, találmányt, biztosítékot, entitást vagy élő személyt fogadsz fel, hogy ha egyszer valaha meggondolnád magadat, akkor is gondoskodjanak arról, hogy ne tehesd meg?

Volt már olyan veled, hogy mondjuk szerettél volna leszokni a cigiről és megkérted a tesódat, az anyukádat vagy éppen a gyerekedet, hogy dugja el, dobja ki, és ha könyörögsz, akkor se adja vissza?

Ilyenkor eljátszod a gyengét, és lemondasz a hatalmadról, akár egy cigit is hatalmasabbá teszel magadnál. Érdekes választás. Mennyire tudatos?

Volt már olyan, hogy magadat és az örömödet az üzleted felvirágoztatását választottad és aztán el kezdtek tornyosulni az akadályok?

Mi van, ha nem démonokat alkalmazol, hanem élő embereket, akiket bevonsz a játékodba, és akik belemennek, hogy átvállalják tőled a felelősséget.

 Tudják, hogy rosszá teszed őket ha nem segítenek és inkább megígérik,  vagy annyira szeretnek, hogy bármire hajlandók érted. Hány ilyen kedves segítőkész partner gondoskodik éppen ma is arról, hogy mondjuk ne érj rá dolgozni, vagy, hogy ne legyél önmagad, ne legyen pénzed stb?

Egy kis tisztítás a témához:

Hány embert vagy más energiát fogadtál fel, hány esküt fogadalmat, ígéretet, döntést, elköteleződést, találmányt, csapdát, valóságot, dimenziót, időt, teret, manipulációt vagy valami mást teremtettél arra (amit fel sem tudsz most fogni mire vagy képes), hogy egyszer amikor mégis választanád, akkor ők nyomják be a stop gombot? POD POC

Hányszor volt egy érdekes nézőpontod, amibe óriási intenzitással élted bele magad és megfogadtad, hogy soha többé nem leszel önmagad, nem leszel erős, nem leszel hatalmas, nem kell pénz, vagyon, gazdagság, kapcsolat, szex? stb bármi (…........ide helyettesítheted amit szeretnél eltörölni, visszavonni)? Hajlandó lennél ezt és az érzelmi, energetikai intenzitását eltörölni? POD POC


Hajlandó lennél magadat és őket felszabadítani az adott ígéretük alól? Hajlandó lennél visszavonni, érvényteleníteni, hatálytalanítani, lemondani, felmondani, visszaszívni és elpusztítani minden megbízást, esküt fogadalmat, ígéretet, döntést, elköteleződést, találmányt, csapdát, valóságot, dimenziót, időt, teret vagy valami mást gondolatot, érzelmi intenzitást, viszonyulási digitalizációt, megbízást, alkalmazást, dichotóm univerzumot, Archimedeszi spirált, jövőbe becsepegtetett teremtéseket ezzel kapcsolatban?
 (Az ismeretlen kifejezések a tisztításban a 4 napos alapozó képzés részei.  Ha érdekel, nézd meg a részleteket az oldalamon. Itt olvashatsz egy élménybeszámolót az alapozó után 4 NAPOS ALAPOZÓ )

Mit teremthetnél a tudásoddal, ha éberségből tudatosan az örömöt és önmagadat választanád? Mi lenne, ha teremtéseid a Mi királyságából indulnának ki?

Hajlandó lennél eltörölni minden érzelmi intenzitást, érdekes nézőpontot, ítéletet, amit a testedbe zártál?

Hajlandó lennél minden testedbe zárt sémát, programot eltörölni, amik ismételten szabotálják az új választásaidat? 

Mi lenne, ha végre megtapasztalnád a megtestesülés örömét?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése