2018. szeptember 20., csütörtök

PILLANGÓ HATÁS

Ismeritek a kertészkedés aranyszabályát? Tápláld és locsold a növényedet és a mag ki fog csírázni, aztán, ha gondoskodsz róla szépen növekedésnek indul.
Melyik kertész javasolja, hogy a gazt, vagy a szomszéd kertjét, esetleg a szomszéd szemétdombját locsold és tápláld?

 Mi kéne ahhoz, hogy a bimbózó lehetőségeket locsoljátok?





Ugyanez érvényes a gondolat elültetésére is. Mindegy melyik életterületedről van szó. Mindenhol így működik. 
Tudtad, hogy a figyelem és a fókuszálás is így működik? Ha a vágyaidat elülteted és választod a finom, örömteli egészséges életet, vagy a kedves, egészséges együttműködést a testeddel, akkor a figyelmedet erre irányítod? Az energiák azonnal táplálni kezdik és előbb vagy utóbb kikel a "mag", vagyis felbukkannak a választásaid eredményei. Ha a tested azt üzeni, hogy változtass, akkor csek egy dolgod van. A változást választani.

Érdekes nézőpont, amikor valaki az egészségével kapcsolatban fordítva ül a lovon. Arra gondolok, amikor a problémáját vagy a diagnózisát táplálja, dédelgeti, egész nap arra fókuszál és egyre több problémát, diagnózist és tünetet teremt. 

Használhatná a "Hogy lehet ez ennél jobb?  Mit érzékelek?  Kihez tartozik?
Mit szeretne közölni a testem? kérdések  választását.
Milyen amikor egészséges vagyok? Mit tehetek és mivel kedveskedhetek a testemnek, vagy járulhatok hozzá az egészségemhez?



A gondolataid és az érzéseid is rezgések és elindítják a teremtés hullámait az Univerzumodban. Te milyen hatásokat indítottál el? Hozzájárul a Boldogságodhoz? Az Egészségedhez? A Lelkesedésedhez? A Bőségedhez? Mások inspirálásához?

Hajlandó lennél megállni egy pillanatra? Körülnéznél, hogy mi ez? Mit szeretnék megvalósítani? Lehet, hogy most van itt az ideje más irányt venni?

Az utóbbi hetekben rengeteg tapasztalat és visszajelzés érkezett tanfolyamok és kezelések következtében.

Egy kedves Kliensem 6 kezelés után teljesen negatív leletet kapott. Előtte nőgyógyászati rosszindulatú sejtburjánzás  és HPV 16-os érték volt a diagnózis. 3 orvosnál volt és kettő azonnal kikapta volna a méhét. Mondták neki, hogy lassan alakul ki a méhnyakrák, úgyhogy a 3 hónap a következő kontrolig pont elegendő volt, hogy mindent megváltoztasson. 

Most kapta meg a negatív leletet. Mi volt ez? Egy más választás, az önmagának választása, egy testkezelés bérlet választása, és a facilitálás választása. Hajlandó volt néhány dologra ránézni, változtatni, felelősséget vállalni, és adott magának és a testének időt és türelmet mielőtt a kés alá feküdt volna. Szerinted megérte?

Ez ismerős, mert annak idején a családban is volt, aki allergiás volt, és azonnal ki akarták venni a manduláját. Aztán egy homeopátiás terápiával megoldódott a probléma. 


Nagyon nagy élmény a munkámban az ilyen visszajelzés, de igazából gyakori, és nem lep meg, hiszen tudom, hogy mindenki képes rá. De hálás vagyok azért, hogy olyan emberek találnak meg, akik a változást választják.

Sajnos még nem mindenki. Ugyanakkor van akinek nem sikerül. Mi a különbség? A választás. Vannak gyermekek is a klienseim között, akik ezt választják, de időnként a kontrol idején egy-egy felnőtt durván lehangolja őket amikor pl. egy javuló eredményre azt mondja a gyermeknek, hogy ez csak mérési hiba.

Tisztelt diagnoszták! Mi kéne ahhoz, hogy ne a gyomot locsoljátok, hanem a bimbózó lehetőségeket?

Kedves Szülők? Mi lenne, ha inspirálnátok magatokat a változásra, a példamutatásra? Mi lenne, ha a gyermekeiteket is bíztatnátok, amikor meg szeretne változtatni valamit az életében vagy a testében? Milyen gyönyörűségeket nevelhetnénk, ha így gondoskodnánk a magokról? 

Te mikor választod magad? Mikor választod az örömteli életigenlést a testeddel?



Ha szeretnéd az én inspirációmat kipróbálni és szeretnél jobb életet egészen biztos lehetsz benne, hogy minden eszközt és információt megkapsz ehhez. De neked kell választani.
Szeretnél Te lenni az a Pillangó, aki megváltoztatja a világot?

Mit teremthetnél a tudásoddal, ha a jelenlétben, éberségből, tudatosan az örömöt és önmagadat választanád?  Mi lenne, ha végre megtapasztalnád a megtestesülés örömét?
Választhatsz Bars és Testkezelések és haladó SOP, ESSE, vagy akár az alkímia közül. 
Te mit tudsz, amihez hozzájárulás lehetek? 
Szeretnél olyan képzésen részt venni, ami csodálatosan és könnyedén megváltoztatja a lehetőségeidet? Kommunikáció a jelenlétben a testeddel, az energiákkal. Vagy éppen egy 4 napos ALAPOZÓ KÉPZÉS, amivel kiléphetsz az eddigi korlátozott valóságodból? Legközelebb hétfőtől csütörtökig csatlakozhatsz. Itt csemegézhetsz:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése