2021. december 19., vasárnap

Hajlandó vagy választani, éber lenni és tudni, amit tudsz?

Imádom, amikor valaki ilyen szelíden informál, hatást gyakorol. Mélységes tiszteletem Danny Blue éberségéért, és hogy a tudását megosztja a világgal.

Vannak akiknek fülük és/vagy szemük, és kíváncsiságuk van arra, hogy mi működik a számukra.

Akit érdekel észre veszi, akivel nem rezonál annak fel sem tűnik, vagy felbukkan, de átmegy az illető ellenállásba, felhúzza a falait, netán harcol ellene.

Milyen az én igazságom? És amit most igaznak hiszek, az valóban az én igazam, vagy valaki másé, akitől bevettem, akinek ellenálltam? Tudatos vagyok rá?
Valóban működik nekem, vagy még mindig régebbi befolyások, hazugságok, nézőpontok eredménye? Mi kéne, hogy megváltozzon?


Kíváncsi vagy egyáltalán magadra és hogy mi jó neked?




Te mit tudsz, ami akár nagy hozzájárulás lehetne sokaknak, vagy akár csak egy embernek, de új lehetőségeket hozna a világba? Hallottál már a pillangóhatásról? (Olvasd tovább)

Van már kellő önismereted, amiben te már rájöttél, hogy tudod? Megkérdezted egyáltalán már magadtól, hogy hol vagyok? Jelen vagyok egyáltalán az életemben? Jelen vagyok a testemmel?

Mennyi mindenre nem jöttél még rá, ami benned rejlik csak még magad elől is titkolod?
Milyen amikor tisztán érzékelem a valóságom?
Milyen az a valóság, amit eddig választottam (légy éber), és az kinek a valósága?
Milyen lehetne, ha megengedésben és ítéletmentes vagyok magammal?

Milyen lehetőségek bukkanhatnak fel, amiket sokkal jobban élveznék, amik pillanatnyilag sokkal jobban működnének?
Mi lenne, ha megengedném a lehetőségeknek, hogy létezhessenek a jelenlegi univerzumomban, és nem dönteném el, hogy nem léteznek?

Hajlandó vagy-e észrevenni, hogy az eddigi választásaidban megítélted, bántalmaztad vagy megfosztottad magad az örömtől, az élettől, vagy kedvességgel, tisztelettel és erős önbecsüléssel, hálával választottad magad, hogy azóta is egyre jobb, vidámabb, elégedettebb, és egyre hálásabb vagy az életért? Tetszik neked? Választanál mást?

Mindegy hogy most milyen, hiszen azonnal választhatsz mást.

Kijöhetsz a gödörből, hiszen azt már elég jól ismered, és fel teheted a kérdést, hogy mi más lehetséges, ami sokkal vidámabb lenne a lényemnek, a testemnek? Mi az ami sokkal több gyümölcsöző energiát mozgósítana? Mi az ami sokkal élőbbé, egészségesebbé, vidámabbá tenné a testem? Mi az ami inspirálna másokat is az éberségre, a felelősségvállalásra, a választásra?
És hajlandó lennél elismerni a legapróbb változást is, nem csak valami hatalmas elvárással kritizálnád tovább magad? Vagy Te inkább másokat kritizálsz? Tudtad, hogy az is rólad szól, csak kivetíted?

Mi lenne, ha másképp is lehetne élni, mint ahogy most van? Milyen az én életem?
Milyenek az én független választásaim? Milyen az én valóságom? Milyen, amikor felszabadítom magam?
Mit választanék, ha önmagamat választanám, és éberen figyelném mi jó nekem, mi jó a testemnek? Mi hoz izgalomba?

Milyen amikor teljes éberségem és tisztánlátásom van erről, vagy arról a problémának ítélt témáról?

Mivel járulhatnék hozzá az önmagam és a környezetem életéhez, a világhoz?
Azért írok környezetet, mert valójában mások helyett nem választhatok, tehát nem biztos, hogy a család azt választja, hogy érdekli amivel szeretnél hozzájárulni. Ugyanakkor pillanatonként alakul, hogy kik kerülnek a közel hozzád, akár csak 1 információ átadása erejéig. Különösen igaz ez az online jelenlétre, hiszen ehhez nem kell összebarátkozni, csak észlelni a másik energiát, az inspirációt, a lehetőségeket, a felbukkanó információkat.
Akár tömegekre is hatással lehetsz, változást hozhatsz a világba pusztán a saját létezéseddel, a rezgéseid kiterjesztésével.
Milyen, amikor tudatosan hívod azokat a hatásokat, személyeket, akik felnyitják a szemed a tisztánlátásra?
Milyen, amikor éber vagyok az engem előbbre vivő, nagyobb teret és több lehetőséget teremtő információk és energiák számára?
Lesz aki megy és mást választ és lesz aki éppen akkor érkezik, amikor olyan energiába lépsz, ami vele rezonál.
Légy őszinte Önmagaddal, és éld a saját szívedet megörvendeztető életet, persze csak ha jól szeretnéd érezni magad a bőrödben.

Lépj a saját forrásodba és avval a hiteles rezgéssel azonosulj, akár tetszik az másoknak, akár nem. Lehet, hogy jobban ki leszel magaddal békülve? Ha még nem ezt érzed, akkor nem vagy önmagad. Válassz kitatóan tovább, és találj magadra.

Mi lenne, ha a saját kezükbe vennék az életüket, és nem adnák át a választásaikat másnak a kezébe, befolyásának? Te mit választanál, ha önmagadként választanál?
Milyen amikor a jelenlétet választod, és Te vagy a hatás? Milyen amikor nem teszed jelentőségtelivé, hogy kire vagy hatással, csak önmagadként létezel?
Milyen, amikor nem állsz ellen, és megengedésben vagy minden és mindenki választásával, energiájával, de te az az energia vagy , amit te szeretnél létezni, választani?
Amikor másra figyelsz, mással foglalkozol és másnak adsz energiát, mint amit elvárnak, szajkóznak, manipulálnak, ami befolyásolhatatlan a külső szándékok és befolyásolni akaró energiák számára.

Ha úgy érzed végre változást szeretnél várlak szeretettel akár online, akár személyesen bármilyen témáddal egy facilitálásra, kezelésre, programra, vagy akár képzésre. attól függ, hogy kicsit, vagy nagyobbat akarsz választani.
Most karácsonyi ajándékként is sok dolgot választhatsz, és ráérsz jövőre igénybe venni.


Naptáramban időpontokat és lehetőségeket itt válogathasz: https://kuneszter.booked4.us

Kérdéseidet ide írhatod: info@csodakutja.hu

Kellemes Ünnepeket, jó egészséget, örömöt, sikereket és Boldog Új Évet kívánok!
Kun Eszter tréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése