2021. október 14., csütörtök

Kapacitás vagy kontroll, avagy hova bújtál?

 


Kérdések egy élménysorozat margójára. Neked melyik kérdések lendítik fel a saját életed megvalósítását?

Az elmúlt másfél év elképesztő hullámlovaglás volt az önismeretem útján.
Kiköltöztem Remeteszőlősre, és őszintén bevallom, hogy önként és dalolva éltem a befelé fordulás és intenzív változás lehetőségével. Remeteségem ideje lejárt, de ez az elvonulás óriási hozzájárulást adott az életemhez, és bízom benne, hogy ezzel a Te életedhez is hasznosabb segítséget nyújthatok, hiszen nagyobb tudással, még éberebben, még nagyobb jelenléttel állok rendelkezésedre. Nézd meg a cikket, amiben 18 kérdéssel ajándékozlak meg. Melyik tetszik a legjobban? Melyik indítja be a változásod, örömöd? 

Az első 3 hónapban annyira boldog voltam, hogy alig tudtam betelni a rengeteg ajándékkal, amit ez a, hely, a nyugalom, a lakás, az erdő, a szépség, csend, élet és harmónia tartogatott számomra.
Végre a teljes fókuszomban én voltam a prioritás, és nem terelte el a figyelmem semmilyen magam elé, fölé helyezett érzékelés.
Mindebben a gyönyörben még a Healy önismereti programjai is hozzájárultak a mindennapjaimhoz.
Eddig ismeretlen mélységekig leláttam a bennem lévő tó mélyére. Megfigyeltem mindent és rengeteg éberséget kaptam a motivációimról, szándékaimról és önkorlátozásaimról. 
Intenzív változáson mentem át, és közben minden ezt a folyamatot táplálta.
Sok felismerésem és élményem volt a kontrollal kapcsolatban, és mindezeket megláttam másokban is.

Felismertem azokat a helyzeteket, amikben alárendelődtem különböző megfontolásokból. Messze túlléptem a komfortzónáimon.
Persze ez nem lenne érdekes, ha nem jöttem volna ki ezekből az alárendelődésekből, és felnőttem ezekben a kapcsolataimban.





  1. Kik, mik, milyen hitrendszerek, rendszerek, tekintélyek, anyagok, szemellenzők, következtetések, számítások, következtetések, érzelmek, programok, entitások, félelmek, fogadalmak, szerződések, eskük stb. kontrollálnak téged, amiknek már lejárt a szavatossága? Na Univerzum milyen, amikor ezek alól felszabadítom magam itt és most? 

  2. Milyen kapacitásaidat nyomod el a kontrollal, hogy soha ne bukkanhassanak fel?
  3. Mennyi energiádat köti le a kontroll, hogy akadályozd a szabadságod, az áramlásod és a természetes életenergiádat, örömödet, amit teremtésre fordíthatnál?
  4. Hány útjelzőtáblát, személyt helyeztél ki magadnak az utad során, amik nyomogatják a stop gombot, amint természetesen, ösztönösen beindulnának az energiáid, és megmutatkoznának a kapacitásaid?
  5. Ki(k)nek adtad át a hatalmadat, amiket ideje megkövetelni, visszavenni, gondoskodni teljességedről, és megmutatni az erődet? 
  6. Mennyi találmányt, drótot, mechanizmust, érzést, érzelmet használsz arra, hogy visszafogd maga?
  7. Mennyi találmányt, drótot, mechanizmust, érzést, érzelmet használsz arra, hogy elrejtsd magad?
  8. Mennyi találmányt, drótot, mechanizmust, érzést, érzelmet használsz arra, hogy elerőtlenítsd magad?
  9. Mit tettél jelentőségtelivé a rejtőzködésben, amit csupa hazugsággal tartasz a helyén?
  10. Hány helyen rejtetted el a sejtmemóriádban és a testedben azokat a reaktivitásokat, amik emlékeztetnek ara, hol, mikor, miért, kivel kell megállni?
  11. Milyen ítéleteid, számításaid, feltételezéseid, tapasztalataid és következtetéseid vannak, amikkel meggyőzted magad, hogy egy bizonyos határon túl nem fogsz lépni?
  12. Hány ilyen határértéket állítottál be a tudatodban, és a tudatalattidban, amelyek teljesen gúzsba kötnek?
  13. Szeretnéd eloldozni a kötelékeidet, a bilincseidet és a zavaró-, elerőtlenítő választásaidat?
  14. Mi az a kapacitás, ami vagy, amit tudsz, ami túlteremthetne minden kontrollon, és amiről eldöntötted bármely időben, térben valóságokban, hogy el fogod kerülni?
  15. Élvezed? Mennyi konfliktusos élményt hoztál létre a kontroloddal, amit ha elengednél hirtelen el kezdene működni az életed?
  16. Hány háromszoros sorozatrendszert, sokk- és trauma rendszert zártál a testedbe és az életedbe, amiket ezekkel a határértékekkel tartasz bezárva?
  17. Milyen ítéletekkel állítod meg magad? Milyen nézőpontokkal takarod el magad elől a lehetőségeket?

Tovább is van. Kérdezzem még? Mondjam még? 

Előjegyzési és program naptár

Csodák útja youtube csatorna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése