2019. november 17., vasárnap

Mit teremt az elköteleződés magaddal

Kun Eszter októberben facilitált az “elköteleződés önmagam és az életem felé” témában. 

Az egyik azonnali eredménye volt, hogy a következő fél órában ránéztem a Facebookra, feldobott egy eseményt, amire a testem azonnal libabőrrel reagált - tehát kipróbáltam milyen a hírből hallott “full body yes” után menni:) 
Pont oda értem könnyedén és valóban rengeteg kérdésemre kaptam választ, amik teljesen megváltoztatták addigi nézőpontjaim jó pár témában.


Majd egy hónap alatt annyi olyan élményem volt, aminél most jöttem rá, hogy ezek azért történhettek meg, mert már hajlandó vagyok élni és választani önmagam.

Például már egyre többször vagyok éber, hogy mit mivel teremtek, hogy mi az, ami örömöt okozna.
Előtte csak panaszkodtam, hogy ez ezért van meg amazért, de igazán nem választottam, hogy változzon, hiszen nem tudtam választani, hogy nekem jó legyen.
Minek is, ha a halált vártam már?!?:) Igazából a legtöbb, amit ez adhat, hogy végre hajlandó vagyok önmagammal jót tenni és kiszállni az önbüntetés mély bugyraiból, ami hozta magával, hogy jobban működtetem az Access Consciousness®️ eszközeit egyre többször és egyre több változást megengedve.

Mi minden indulhat be az életedben, ha végre elköteleződsz az életedhez? 
Mennyi mindent állítasz meg az életedben, mennyi képességedet folytod el, csak mert nem választottad, hogy éld azt az életet, amit a végtelen lényeddel képes vagy megteremteni?
Hogyan lehet ez ennél is jobb?

 köszönöm 🙏 Blanka Noémi Fogarasi
Bejelentkezés: https://kuneszter.booked4.us
levelezés info@csodakutja.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése