2019. október 8., kedd

Hálás levél egy szorgalmas, valóban a változást választó hölgytől

Öröm az ilyen emberekkel dolgozni. Engem is inspirál mások öröme.

"Kedves Eszter!

Kb. 1 éve találtam rá "véletlenül" az access videókra, ami teljesen magával ragadott. Pár hónap alatt több facilitátor több száz videóját megnéztem, minden este ezeket hallgattam, majd elvégeztem a bars tanfolyamot. 15 éve foglalkozom önfejlesztéssel, de azt éreztem, hogy az access valami más, mint amit az eddigi bármikor tapasztaltam. Szabad és kreatív.
A Te videóid fogtak meg a legjobban, de ez nem is jó szó, mert annyira magával ragadtak a szavaid és a belőled áradó bizonyosság, nyugalom, izgatottság, lendület, öröm, szárnyalás és tűz, hogy nem bírtam nem hallgatni őket.
Elkezdtem kijegyzetelni a videóidat, mert azt éreztem, hogy napközben is elő kell vennem és olvasgatnom. Igyekeztem követni az útmutatásaid és napról napra egyre jobban azt éreztem, hogy IGEN, végre megtaláltam azt a módszert, ami TÉNYLEG SEGÍT a mindennapokban és MŰKÖDIK.
Az írásokból részleteket hangrögzítővel felmondtam a telefonomra és utazás közben azokat hallgattam.

Kb. 6 hónapja járok Hozzád havi 1 alkalommal és az életemben olyan gyorsan történnek a változások, hogy csak kapkodom a fejem.
Az elmúlt egy évben az életem minőségileg megváltozott, olyan, mintha egy gyorsvonaton ülnék.
Mindig választottam azt, hogy a változás könnyed legyen, de ez nem mindig volt könnyű. Rengeteget dolgoztam magamon, mint már mondtam, egyszerűen nem tudtam abbahagyni. 
Azt tapasztaltam, hogy minden "rossz" elmúlik és könnyedén el lehet engedni, ki lehet tisztítani és tényleg jó jön utána.
Imádom az accesst és örülök, hogy megismertelek, hogy létezel és olyan vagy amilyen, hogy semmi ítélkezés nincs benned és hogy semleges tudsz maradni és hogy nem engeded meg azt, hogy hazudjak magamnak. Köszönök mindent Neked.

Témáim, amiben a változások történtek:

- van értelme az életnek és az én életemnek is van értelme :)
- apukám szívműtétével kapcsolatban az aggódás és félelem helyett hit, biztonság érzés, nyugalom és béke (adtam neki 2 barst a műtét előtt és a műtét elvárások felül alakult, a dokik el voltak ájulva, mennyire gyorsan épül)
- fogyás .... el kezdődött valami :) de erre igazából még nem dolgoztunk
- szexualitás: végre el tudtam fogadni azt hogy az én túlfűtött szexualitásom az NEKEM NORMÁLIS
- párkapcsolat: volt egy nem működő kapcsolatom, amit nem tudtam elengedni, és sikerült elköltöztetnem és szakítanom, békében és harmóniába, azóta is jóban vagyunk.
új párkapcsolat: ezt épp most több fronton is zajlik :) izgatott és kíváncsi vagyok, hogy mi vár még rám...rengeteg odafigyelést és szeretetet törődést, jó szexet kapok, amit szerettem volna, ezen még dolgozunk, hogy a megfelelő legyen számomra
- és mi más lehetséges? még a szárnyaló orgazmikus élet és munka jön....fogyás, egészség, stb.
Szeretettel és hálával: Judit"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése