2019. december 2., hétfő

Túlteremtenéd az eddigi legmerészebb álmaidat? Segítsünk nagyobbat álmodni?


KÖZELEDIK 2020! Te elköteleződtél már önmagaddal?
Olyan az életed, amilyenről gyermekkorodban álmodtál? Volt már olyan, hogy elhatároztad, hogy megváltoztatod az életed, és mégsem sikerült? Vagy félúton feladtad? Folyamatosan elbizonytalanítottak a körülötted lévők kedves megjegyzései?
Vannak függőségeid, amiket fel szeretnél számolni és eddig nem sikerült?
Mindegy, hogy te milyen életterületen érzed a késztetést, most itt az idő, hogy merj nagyot és igazán örömtelit választani!
Természetesen én nem választhatok helyetted, de rávezethetlek arra, hogy mi szerezne akkora örömöt, ami igazán elszánt és kitartó legyél. Kísérhetlek, facilitálhatlak és inspirálhatlak, és adhatok neked eszközöket amivel végig csinálod és sikerre viszed az elképzeléseidet. Közben nem leszel magadra hagyva a folyamat során, közben felteheted a kérdéseidet, és máris túllépheted az aktuális akadályodat.



Hány választást, fogadalmat tettél, hogy megváltoztatod az életed? És hányszor érted el a céljaidat?
Boldog és elégedett vagy az életeddel a pénzügyi helyzeteddel, a testeddel, a kapcsolataiddal, vagy a munkáddal?
Mennyire vagy jelen? Mennyire vagy elköteleződve? A saját életedet éled? Minek örülnél? Mitől lelkesednél? Szeretnél kitartani magad mellett egészen a megvalósításig?
Akkor ezt a programot pont neked találtam ki.  Már a célkitűzésnél is kapsz inspirációt, és leromboljuk a korlátozó nézeteidet.
Az elköteleződésedben is segítek és utána hétről hétre kapsz ehhez további hozzájárulást videók, beszélgetések, feladatok, inspirációk, közös facebook csoport és más lehetőségek formájában.
Ha elveszíted a lelkesedésed, vagy kételkedsz, hogy végig tudod-e csinálni, akkor lesz, aki bátorít, megerősít, feloldja a gátakat és újabb lendületet kaphatsz. 
Mi van, ha nem csak az önismereted és az önmagaddal való kapcsolatod változik meg, hanem a pénzügyi helyzetedre, a kapcsolataidra, az munkádra, a sikereidre, az egészségedre is hatással lesz ez a program?
Mi van, ha 2020 lehet ez az eddigi legjobb éved és utána csak azt kérdezed, hogy lehet ez még ennél is jobb? 
Választanád velem a Túlteremtők VIP csoportot, ahol maximum 25 fős társaságban inspirállak, és együtt teremtünk 20 héten át? 
Mit szólnál, ha nem kellene mindent a saját bőrödön kikísérletezni, hanem a jelenlétem, éberségem és az eddigi szakmai és élettapasztalataimból Te is profitálhatnál, és választhatnád, hogy te már könnyebben és gyorsabban haladsz?

·         December 30-án elkezdjük egy 120 perces ZOOM-ban a jelenléttel, az elköteleződéssel és választással a jövő évre.
·         Január 6-án egyeztetjük, hogy a tervedet megírtad, és milyen kérdések merültek fel a megvalósítással kapcsolatban. Ezután hetente lenne közös programunk.
·         Két hetente Élő ZOOM-os interaktív munka + otthoni feladat
·         Két hetente, a másik héten inspiráló videó, 30 perces energia húzás, otthoni feladat, amire a következő heti zoomban megint interaktívan dolgozunk.
·         Havonta egyszer 30 perces csoportos SOP (Lehetőségek Szimfóniája energetikai varázslat.)
·         VIP tagként az access magyar nyelvű könyveit te nagyker áron kaphatod meg, ha kéred.
·         A 25 hét alatt előzetes egyeztetéssel egyszer igénybe vehetsz egy 30 perces online facilitálást ingyen.
·         VIP kártya, amivel az egyéb fizetős tanfolyamaimon Te 10 % kedvezményben részesülhetsz.
·         Titkos Facebook csoport, hogy addig is kérdezhess, barátkozhass, egymást bátorítsuk.

A csoportban feltett kérdéseidre, néha a zoomban, máskor a csoportban bejegyzésed alatt vagy akár a következő heti videóban reagálok.
Közben nem kell utaznod, mert a webinárokon, kész videókon, feladatokon, csoportos SOP kezeléseken, energiahúzásokon, tisztító esteken, meditációkon keresztül haladunk a választásod realizálása felé hétről hétre.
20 hét hosszú idő. Éppen elég ahhoz, hogy szemmel látható legyen a változás, hiszen a mostani helyzetedet sem 5 perc alatt teremtetted.
A csoport minimális létszáma 25 fő.
20 hetes kurzus díja korai befizetési kedvezménnyel 
december 21-ig 299 ezer Ft 


December 21-től 350 ezer Ft.
Ezt követően még január 10-ig lehet bekapcsolódni ebbe a csapatba, amennyiben létszám engedi.
Írj az info@csodakutja.hu címre, ha további kérdésed van.  Várlak és kellemes ünnepeket! Kun Eszter 
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése