2014. november 13., csütörtök

MIMIKRI - Mások érzelmeinek, fájdalmainak, életútjainak, hitrendszereinek lemásolásának törlése




A BIOMEMETIKUS azt jelenti, amit bezársz a testedbe, amikor megakarsz érteni valakit és ezért leutánzod, mert azt hiszed, akkor majd megérted miért választotta azt a valóságot, vagy azt hiszed, hogy akkor tudsz neki segíteni.
Kifejezetten igaz ez a gyermekkori hozzáállásra, amikor a gyermek lebutítja magát a szülei valóságához, hogy segíthesse őket.



Ugyanígy felnőtt korban,  segítő személyeknek pedig különösen  jellemző ez a szokásuk.

Mások érzelmeinek, fájdalmainak, életútjainak, hitrendszereinek lemásolásából adódó problémák törlése, valamint annak a szokásnak a törlése, hogy valaki átvegyen másoktól dolgokat.

Ez a testkezelés az összes szülőktől, oktatásból, családból, társadalomból, kollektívből átvett fix nézőpontokat, mintákat, fájdalmakat törli amit ki akartál próbálni és aztán már azt is elfelejtetted, hogy nem a tiéd.
Kell ez neked, vagy felszabadítod magad?
Mit hozhat neked ez a kezelés, amire eddig nem is gondoltál?

A tanfolyamon egyszer kezelést kapsz és egyszer kezeled a párodat ezzel az energiával. Kiegészítjük a 90%-os agykapacitás felélesztése kezeléssel, amit csak ezzel együtt lehet elvégezni.
Részvételi díj 40 000 Ft. 
           Gyermekeknek 15 éves korig díjtalan a részvétel, 16-18-ig  féláron.

A két testkezelés elsajátítása egyenként is választható. Mivel a munkához párok kellenek, kérlek mihamarabb jelezd a részvételi szándékodat a tanfolyam díj átutalásával.

Mimikri
Lódarázs (Vespa crabro) és darázslepke(Sesia apiformis) a londoni Természettudományi Múzeumban. Mimikri példa.

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Az evolúció során a mimikri az adaptáció azon formáját, eredményét jelöli, amikor egy élőlény felveszi vagy utánozza egy másik élőlény vagy a környezet mintáját, színét, külalakját, szagát, viselkedését.
A megtévesztő alkalmazkodás célja lehet önvédelem, ilyen eset az álcázás, más néven kamuflázs, ami a környezetbe való beolvadást jelenti. Az önvédelem másik módja a Mertens-féle mimikri, amikor az élőlény egy másik, veszélyes élőlény külsejét ölti fel, elriasztva így a rá nézve fenyegető ellenfeleket. A megtévesztés másik lehetséges célja a zsákmány sikeres megközelítése, aminek egy válfaja a Peckham-féle vagy agresszív mimikri, ilyenkor a ragadozó a zsákmány fajtához vagy egy arra veszélytelen előlényfajtához válik hasonlóvá (farkas a báránybőrben).
Az alkalmazkodás aktív formájának a sebessége változatos lehet. A polip egyetlen másodperc alatt képes a terep színéhez, mintázatához igazodni,[1] más élőlények egy új terepen való huzamosabb tartózkodás esetén igazítják a külsejüket a környezethez. Az evolúciós mimikri viszont számos generáción át formálódik, és a természetes szelekció elve alapján éri el végül a fajta az olykor megdöbbentően tökéletes hasonulást. Az evolúciós mimikri is változhat az egyed élete folyamán, például a rejtőszín cseréje az évszaknak, az időszaki növényzetnek megfelelően, illetve a változó életkor, életmód szerinti rejtőszín viselése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése