2014. november 4., kedd

Háromszoros sorozatrendszerek tisztítása - testkezelés tanfolyam


Ez az energia az érzelmi sokkok és traumák oldására használható. Akiknél ilyen probléma adódott azt úgy veheted észre, hogy mindig ugyanarról a történetről beszél, nem tud túllépni rajta. Mintha elakadna a tű a lemezen. Olyan, mint amit a kineziológia reaktívitásnak nevez. Bezárja a testébe és bizonyos körülmények esetén (akár zaj, szín , illat, szó, látvány stb. hatására) újra és újra éli a fájdalmat, az élményt, fizikailag, érzelmileg, vagy egyszerre a kettő.


Ez a trauma meghatározza az életét akár tudat alatt is és folyamatosan visszatér hozzá. Folyamatosan erről beszél, ettől szenved, mintha tegnap lett volna. Vagy szinte új időszámítást kezdett attól az időponttól.

Hány döntést, ítéletet, számítást, következtetést és fix nézőpontot hoztál létre, ami akadályoz bármilyen formában? Szeretnél ezektől felszabadulni? 
Esetleg szeretnéd a klienseidnél használni ezt a kezelést?

A tanfolyamon egyszer kezelést kapsz és egyszer kezeled a párodat ezzel az energiával.
A képzés ára nemzetközileg rögzített.
 Magyarországon 2015. január 1-től 24.000 Ft.
Gyermekeknek 15 éves korig díjtalan a részvétel, 16-18-ig és ismétlőknek 12.000 Ft.

Az Access bars kezelés kiegészítése a Háromszoros sorozatrendszerek és az Áramkörök helyreállításával hatalmas hatással van figyelemzavaros, autista és rögeszmés személyekre.

A két testkezelés elsajátítása egyenként is választható. Mivel a munkához párok kellenek, kérlek mihamarabb jelezd a részvételi szándékodat a tanfolyam díj átutalásával. 
Helyszín 1027. Budapest  Szász Károly u. 4. vagy az aktuális vidéki helyszínen amit a tréningek időpontjánál vagy a naptárban találsz.

Jelentkezni lehet az alábbi jelentkezési lapon :
Vezetéknév
Keresztnév
e-mail cím:
Telefonszám:
Életkor:
Tanfolyam neve:
Tanfolyam ideje:vagy telefonon sms-ben: +36-30-5599-665 vagy e mailben: 
 szeretetrezges@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése