2021. február 2., kedd

Mi van, ha az egészségért, szépségért és boldog bőséges életért nem kell szenvedni?

Kíváncsi lennél rá, ha kiderülne, hogy lehet ez könnyedén?
Akkor is, ha mindenki azt tanítja, hogy húzd össze magad kicsire, és maradj csendben, és  úgysem sikerül, vagy ne lógjon a bilibe a kezed?

Emlékszel még Dr Szentgyörgyi Albertre, Nobel díjas orvos biokémikus, a C-vitamin felfedezőjére? Olyan információs egészségmegőrző és gyógymódot használt a családjában, amit homeopátiának neveznek, és amit Samuel Hahnemann a hasonszenvi gyógymód felfedezője az 1800-as években fedezett fel



Az utóbbi 100 évben sokat vitatott lehetőséget Magyarországon az orvosi egyetemen is tanították, amig a 2. világháború után kapitalista csökevénynek kikiálltva betiltották egészen 1991-ig. Azóta újra virágzik a tudatos emberek körében, de továbbra is támadják, mert bizonyos gazdasági és ideológiai érdekekbe ütközik, hiszen olcsón és holisztikus módon és alaposan felturbózza az öngyógyító erőidet, amivel Te helyreállítod az egészségedet.

Edward Bach, a Bach virágterápia jótékony hatását fedezte fel az érzelmi egyensúly helyreállításában, és ezen keresztül a harmonikus élet és az öngyógyítás vagyis a testi egészség visszaállításában.

Albert Einstein Nobel díjas fizikus a quantum fizika vizsgálatai a rezonancia működéséről, a relativitásról új utat nyitott a fizika és más természettudományok pl. a biofizika számára.

Ezek a lehetőségek ma már TUDOMÁNYOS BIZONYÍTOTT tények és elérhetők a közösség számára, nem könnyen érthetőek a laikus emberek számára, főként, hogy a közoktatási tanterv nem is forszírozza ezek közismertségét, hiszen túlmutatnak a látható tartományon, és ezért nem passzolnak a szkepticista életfelfogáshoz és a beszűkült világszemlélethez..

de valójában a jövő egészségmegőrző és gyógymódjai, hiszen a tömegek jobban hallgatnak a külső manipulációra, mint a belső hangjukra, vagy a testük üzenetére.

Én Peter Hess hangterápiás kezelései közben és a jelenlétben való informácio érzékeléseim felhasználásával, energiákkal és rezonanciákkal dolgozom már 20 éve, és csak később ismertem meg ezeknek a rezgéseknek a tudományos magyarázatait amikor a NES terápia kapcsán (Peter Fraser, Milo Wolf) szervezetünk quantum biológiai működéséről és információ áramlásról, a sejtek és szervek közti hullámtermészetű kommunikációról tanultam. (A NES technológia alapjául szolgáló alapvető tudomány a biofizika, mely az atomi kvantumszintről indul és magában foglalja az "anyag hullámtermészetének" és a "tér-rezonanciának" elméletét.) Végre megértettem, hogy egyértelműen tudományos alapokon működött a hangterápia és az információs gyógymódok mindegyike, amit alkalmaztam.

Miben hasonlóak ezek a világhírű tudósok, felfedezők? Hogy továbbléptek koruk tudatossági szintjén és gyermeki kíváncsisággal követték a belső hangjukat. Hogy sosem hagyták abba a kíváncsiskodást és sosem adták fel, hogy van jobb eredmény. Hogy messze megelőzték a korukat a felfedezéseikkel és felismeréseikkel. Hogy hajlandóak voltak a tapasztalataikkal mélyebben foglalkozni, éberek lenni, jelen lenni és nem vették be a sok ellendrukker üzenetét. Nem törődtek azzal, hogy ki mit gondol róluk.

Ugyanakkor olyan dolgokra láttak rá, amik sokkal közelebb visznek önmagunk és a testünk megismeréséhez, az egészség, egészségmegőrzés és regeneráció, a harmonikus élet működéséhez. Nem véletlenül kaptak közülük többen Nobel díjat.   

Te mennyire örülnél annak, ha nagyobb önismeretre, több információra tehetnél szert, olyan módon rezegnél, ami a legtöbbet hozza ki belőled, ami könnyűvé tenné, hogy jól érezd magad a bőrödben, életerőtől duzzadva és vidámsággal feltöltve? Koncentráltan és hatékonyan kreatívan és sikeresen tanulnál, vizsgáznál, dolgoznál teremtenél?

Kiterjesztve ezt a tudatos lelki és testi egészséget a családtagjaidra. Ezért ráadásul nem kellen sorba állnod a gyógyszertárban, az orvosi rendelőben, és a kórházi várólistán? Élvezhetnéd a felszabadult mozgást?

Miközben életet egészségesen és örömmel élhetnétek, ezzel másokra is az öröm rezgéseit sugároznátok tovább?

Mi van, ha az egészségért, szépségért és boldog bőséges életért nem kell szenvedni? akkor sem, ha mindenki ezt tanította neked. Körülnéznél a saját éberségeddel? Kíváncsi lennél rá, ha lehetne könnyebb?

Mit szólnál, ha a megelőzésben is otthon lehetnél egy zsebre tehető, 3,5 dkg-os, quantumérzékelős, frekvenciaterápiás mérő és kezelő eszköz segítségével, ami ugyanígy megelőzi a korát. Ez a jövő lehetősége, ami a nyitott, éber és kifinomult érzékű embereknek már most elérhető.

Mennyire könnyítené meg a családod életét ezekben a zavaros, félelemkeltő időkben?

Tudod, hogy te diktálod az irányt, hogy miben szeretnél előrelépni, és a készülék csak segít téged a kiválasztott céljaid felé. Te vagy a forrás, de a Healy mutatja , hogy mit kell ahhoz változtatnod, mivel tápláld a tested, az elméd és milyen tudatalatti hátsó szándékaid mozgattak eddig, amiket segít feloldani, ha szeretnéd.

Legközelebb február  4-én este 20-tól lehetővé teszem, hogy egy zoomon személyesen tehesd fel a kérdéseidet. Ezet követően érdeklődj újabb időpont után!

Ráadásul ha saját készüléket szeretnél, akkor február 1-március 2-ig használd a nagyobb program-csomagot a kisebb csomag áráért!                                              

Ezen a linken jelentkezhetsz nálam akár a ZOOMra, akár személyes kipróbálásra. https://forms.gle/oK5x3o6W2KwgVfns8 🥗

Én 3 hónapja használom a Resonance tesztelő programot és Healy rezgéseket a magam, a családom és a klienseim segítésére és közben felfedezéseim, változásaim, önismereti előrelépések és testi lelki változások történtek velem és a klienseimmel. Rengeteg sikerélmény és akár pénzteremtés csodasorozat is elhangzik a beszámolómban. Kíváncsi vagy neked miben könnyítheti meg az életed, javíthatja a hangulatod, az egyensúlyod, a testfelépítésedet, a fogyásod, a sportolásod, érettségid vagy levezetheted a stress által felhalmozódott feszültségeket, érzéseket vagy pihentetővé teheti az alvást? Kíváncsi vagy én milyen hozzájárulásokat kaptam ettől a frekvencia terápiás eszköztől?🌈

Kun Eszter info@csodakutja.hu, https://www.csodakutja.hu

Egyéni kezelési és facilitálási időpontok és képzések, Healy állapotfelmérés, kipróbálás https://kuneszter.booked4.us

https://www.youtube.com/csodakutja

https://www.facebook.com/csodakutja.hu

#healykuneszterrel #healyattrakcio #healyakcio #szemelyesenkiprobalhatod #termekbemutatoonline #termekbemutatoszemelyesen #accessbars #azoromotvalasztom #tulteremtok #uzletitanacsadas 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése