2021. február 22., hétfő

Hangrezgés és harmonia - egyensúly tibeti hangtálakkal

 

A KÁOSZBÓL A HARMÓNIÁBA – A gyógyító hang

Az Univerzumban minden rezonál és Te képes vagy tudatosan megválogatni, milyen rezgéseket, hangokat, gondolatokat bocsátasz ki magadból és milyen hangokkal veszed körbe magad. A Te élet-szimfóniádat Te komponálod, vezényled és játszod. Ha kiesel a ritmusból, vagy elveszíted belső hangoddal a kapcsolatot, visszaállíthatod az egyensúlyt és a békét a harmonikus hangok által. A tibeti hangtálakban és saját hangunkban rejlő gyógyító lehetőségekkel ismertet meg az előadás.




A LÉLEK belégzése – tudatos lélegzet

 

Szeretnéd átélni azt az élményt, hogy ismét lelkesedsz és minden lélegzeteddel életkedvet és örömteli eseményeket vonzol magadhoz? Szeretnél kiteljesedni?

Az újszülött mély lélegzettel szívja magába az életet. Ez a légzés a lélekkel való összeolvadás pillanata, a bizalom kifejezése, kapcsolatteremtés a földi valósággal. Bár mindenki ösztönösen ismeri ezt a légzést, a hétköznapokban az emberek megelégednek a túlélő üzemmóddal. Felületesen lélegeznek, akadályozzák az energiák és az élet áramlását, mert korlátokkal, ítéletekkel és félelmekkel viszonyulnak a környezetük felé. Ez nem élet, hanem vegetálás. Szabadítsd fel magad és áramolj!




GYEREKHANGFÜRDŐ TIBETI HANGTÁLAKKAL

 

A gyerekek nagyon érzékenyek és fogékonyak a szépre, a nyugodt, harmonikus energiákra. A HANGFÜRDŐ a stresszek elengedésére, megtisztulásra és feltöltődésre, valamint érzékszerveik fejlődésére is hatással van. A hangszerekkel való játék pedig inspirál, növeli a kreativitást. A tálak hangjai a harangjátékhoz hasonlítanak. Külön élvezet a gyerekeknek, hogy kezükbe vehetik, hasukra tehetik és kipróbálhatják a tálakat, csengőket, dobokat.

A hangmasszázs kiválóan alkalmazható terápiás céllal is viselkedési zavarok (szorongás, félelmek, alvászavarok, emocionális visszavonulás, agresszió, túlmozgás), tanulási nehézségek (figyelem és koncentráció zavar, agyintegrációs problémák, lámpaláz, hiperaktivitás) és kapcsolatteremtési-, kommunikációs problémák esetén.

 

Kun Eszter 2010. 11. 09.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése