2020. március 9., hétfő

Ketyeg az óra! Teremts túl az eddigi határaidon!

Visszajelzések a Túlteremtők programról

Ha szeretnéd magad alakítani, tudatosan a saját elképzeléseidre és vágyaidra az életedet és az üzletedet, akkor ne maradj le erről a csodás lehetőségről! Olvass utána!




“Amit Én 🤗kaptam a Túltermelők kurzustól: mindig agyaltam, sokat terveztem, megakartam érteni a dolgokat ……. aztán Eszter egyik mondata ,hogy ezzel kizàrom a még jobbat akkora teret nyitott, hogy leesett az állam 😲😲😲😲.

Naponta többször csinálom a kiterjedés gyakorlatot, ami maga a csoda, imàdom ❤ . Majd ajándékba kaptuk a kurzushoz Esztertől a Teremst magadnak több időt több pénzt, több örömöt eszközt, ami Mágia a javából. Tehát én már nem agyalok , hanem teremtek 😉és nem várom, hogy megtörténjen hanem választom és tudom hogy megkapom. Használom az eszközöket és melléktermékként túlteremtem az eddigi életem. És tudom hogy minden ennél mèg jobb lesz 🤗“ 

Annamária Németországból (10 héttel a kezdés után)


***********************


Úgy érzem azzal, hogy belevágtam és mertem választani a Túlteremtők kurzust óriási hozzájárulást kaptam ahhoz, hogy felfedezzem még mi mindenre vagyok képes. Sok érdekes újdonságot megláttam magammal kapcsoltban, mélyebb önismeretre tettem szert és valóban váratlan lehetőségek nyíltak meg előttem, szinte már az első találkozó után. Hétről hétre rengeteg inspirációt kapok, segítséget a hullámvölgyek átlépésére, segédanyagokat amik támogatnak a haladásban.Felfedeztem mi mindent nem is választottam még soha eddig. Habár a kurzus még javában tart, kíváncsi vagyok mi minden jelenhet meg még számomra. Izgalmas!

Szívből ajánlom tehát Neked ezt a lehetőséget! Te is felfedezheted  ki is vagy valójában és mire vagy képes! Ez valóban hozzájárulás lehet számodra ha választod!”  Zsófi Szlovákiából (7 héttel a kezdés után)

***********************



“Na ma reggel éreztem végre újra önmagam teljes valóságát. Rengeteg mindent felhozott, amit POD-POC-oltam és kilókkal könnyebbnek érzem magam és csak mosolygok egész nap, mint a vadalma. 😀

Köszönöm Eszter ezt az írást, hatalmas hozzájárulás nekem! 🥰😇”



V. I. Magyarország 9 nappal a kezdés után

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése