2017. június 6., kedd

Aranyautó



Kernné Mihácsi Melinda
Milyen fantasztikus csodákat teremtettünk a múlt hétvégi alapozóval? Még nem volt olyan tanfolyam, amikor már előtte ne állítottam volna meg magam pár hétre, és utána is vártam, hogy újra induljon minden... Most már előtte is jelentkeztek és közben is csörgött a telefon. Fantasztikus kezelések, ahol csak az energiát követtem. Tegnap jött a lehetőség és ma itt áll az új autónk az udvarban, amiről álmodtam kényelmesen elférünk benne és arany színű (Peugeot). Köszönöm! Köszönöm Eszter Kun! Hogy lehet még ettől is jobb? 

Én is köszönöm szépen! Te és a család is nagy hozzájárulás voltatok nekem is. Gratulálok a nagy ugráshoz!😉 Milyen lehet a további utazás?  Eszter Kun 





Szeretnéd végre felvállalni önmagad és a saját életedet élni?
Mit szólsz hozzá, ha kiderül, hogy a te egészséged összefüggésben van a boldogságoddal?
Amikor önmagad vagy, akkor jól érzed magad a bőrödben és az életedet is élvezed. Ilyenkor egészséges is lehetsz.
Ha nem, akkor megkérdezted már, hogy ez mégis kinek az élete? A kaméleon sem végzett egyetemet mégis le tudja másolni a környezetét.
Szeretnél magadra találni? Mutathatok olyan eszközöket és lehetőségeket, amik neked is működnek, és inspirálhatlak arra, hogy ne add alább az igényeidet, azért, hogy megfelelhess másoknak.
Mire lennél képes, ha bíznál magadban és felismernéd a képességeidet?
Mit érhetsz el, ha kihasználod a képességeidet? Mennyire örülsz, amikor értékeled magad?
Mennyi ítéletet tartasz fenn magadról?
Szeretsz olyan emberekkel együtt lenni, akik állandóan megítélnek? Akkor mennyire szereted magad?
Hány korlátot vettél be, amik fogva tartanak? Szeretnéd ezekről lerántani a leplet és elengedni őket? Szeretnél túlteremteni minden korlátozáson, ítéleten és ezen a valóságon?
Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy érzékellek és ha te is szeretnéd, akkor tartom azt a tükröt, amiben felfedezheted önmagad csodáját?
Esténként kezeléseket vehetsz igénybe. 18--án és 19-én még van 2 - 2 hely SOP-re vagy más komplex változást hozó kezelésre.

Részleteket itt olvashatsz: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése