2016. február 17., szerda

Mégis kinek az élete? - Lehet, hogy mimikri?




MIMIKRI  avagy mások útjai, fájdalmai és valósága lemásolásának feloldása


 90 %-os agykapacitás helyreállítása

Kell ez neked, vagy felszabadítod magad?

Mit hozhat neked ez a kezelés, amire eddig nem is gondoltál?

Idézet a Wikipédiából:
"Az evolúció során a mimikri az adaptáció azon formáját, eredményét jelöli, amikor egy élőlény felveszi vagy utánozza egy másik élőlény vagy a környezet mintáját, színét, külalakját, szagát, viselkedését.
A megtévesztő alkalmazkodás célja lehet önvédelem, ilyen eset az álcázás, más néven kamuflázs, ami a környezetbe való beolvadást jelenti. Az önvédelem másik módja a Mertens-féle mimikri, amikor az élőlény egy másik, veszélyes élőlény külsejét ölti fel, elriasztva így a rá nézve fenyegető ellenfeleket. A megtévesztés másik lehetséges célja a zsákmány sikeres megközelítése, aminek egy válfaja a Peckham-féle vagy agresszív mimikri, ilyenkor a ragadozó a zsákmány fajtához vagy egy arra veszélytelen előlényfajtához válik hasonlóvá (farkas a báránybőrben).


Ez a fajta utánzás vezethet életvezetési stratégiák és taktikák, gondolkodásmód, fizikai, érzelmi reakciók, állapotok, hitrendszerek, fájdalmak, fogadalmak stb. ismétléséhez."

A tanfolyam mások érzelmeinek, fájdalmainak, életútjainak, hitrendszereinek, betegségeinek lemásolásából adódó problémák törlése, valamint annak a szokásnak a törlése, hogy valaki átvegyen másoktól dolgokat. Alkalmazható mások kezelésére, de önmagad feloldására is.Ez a testkezelés az összes szülőktől, oktatásból, családból, társadalomból, kollektívből átvett fix nézőpontokat, mintákat, fájdalmakat törli amit ki akartál próbálni és aztán már azt is elfelejtetted, hogy nem a tiéd. 
A biomemetikus azt jelenti, amit bezársz a testedbe, amikor megakarsz érteni valakit és ezért leutánzod, mert azt hiszed, akkor majd megérted miért választotta azt a valóságot, vagy azt hiszed, hogy akkor tudsz neki segíteni.


Kifejezetten igaz ez a gyermekkori hozzáállásra, amikor a gyermek meg akarja érteni a szüleit, hogy segíthesse őket. Ugyanakkor idővel összetéveszti magát a szülők, mások mintájával, és nem boldogul vele.
Ugyanígy felnőtt korban is előfordulhat ez,  segítő személyeknek pedig különösen  jellemző ez a szokásuk.

A tanfolyam két testkezelést tartalmaz, aminek a díja összesen 40 ezer Ft, 15 éves korig ingyenes utána 18 éves korig féláron látogatható.

A 90 %-os agykapacitás testkezelést kizárólag a MIMIKRIT-végzettek, a MIMIKRI kezelést követően használhatják!

A tanfolyamon egyszer kezelést kapsz és egyszer kezeled a párodat ezzel az energiával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése