2016. január 12., kedd

GAZDAGSÁG ÉS BŐSÉG CSAK EGY KARNYÚJTÁSNYIRA?


Persze csak ha azt választod. Most hívott egy kedves kliensem, alig kapott levegőt! Azt mondta, hogy én vagyok az első akivel megosztja az örömét! Karácsony előtt ajándékba kapott a barátnőjétől egy Bars kezelést és személyes facilitálást, mert neki nem tellett. Aztán megvette Gary munkafüzetét!
Karácsonykor eljött az Örömteli pénzteremtés - Hogyan válj pénzzé programomra. Közben kitették az albérletből, de talált egy jobbat, amihez a múlt héten még drukkolt, mert még nem volt meg rá a kaució. Közben kérdezett, kérdezett, kérdezett. Az utolsó fillérjét Szilveszterkor egy élvezetes transzformációs játékba fektette, de azt mondta, hogy úgy érzi így lesz jó. A kreatív, másoknak örömet és pénzt hozó munkáját eddig bagóért adta. A játék alatti facilitálás közben össze kellett szednie minden bátorságát, hogy 4. nekifutásra ki tudjon mondani egy 6 számjegyű összeget. Láttam, ahogy elpirult, pedig tudta, hogy ér annyit. Most azért hívott, mert nyélbe ütött egy ügyféllel egy 7 számjegyű üzletet. A termék a saját tudása és kreativitása!!! Gratulálok, és élvezem, hogy inspirálója és részese lehetek mások örömének! Szuper érzés. Köszönöm, hogy megosztotta velem, köszönöm, hogy elismerte magát, és én is elismerem magam. Vaooo! Mi lenne, ha nálad is így működne? Mi van, ha neked még ennél is könnyebb? 2016. április 26-án 18 30-tól ismét lehet csatlakozni Az örömteli pénzteremtéshez, hiszen a gazdagság, a bőség és az öröm egy karnyújtásnyira van tőled? 

Befektetés magadba 10000 Ft.
A személyesen résztvevőket kérem, hogy 18 15-re érjenek a Bródy Sándor u. 23/A-ba! Még jelentkezhetsz: Kun Eszter - szeretetrezges@gmail.com

További programjaimat itt találod

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése