2017. június 13., kedd

A mi királyságunk - Káoszon át a hálába és nyugalomba!

Mit választottál, amit még nem ismertél el, pedig, ha elismernéd, az azt jelentené, hogy elismered magadat, mint egy éber, tudatos, értékes, végtelen teremtőt, és végre befogadhatnád azt a sok jót amit teremtettél magadnak?

Milyen választás áll rendelkezésedre, amit ha most elismernél, és választanád, megengedné az életednek és a mindennapjaidnak, hogy nagyobbá váljon, mint amit valaha is lehetségesnek hittél?




Én választottam: Önmagamat, a jelenlétet, az örömöt és az életet! Kérdésként éltem az életemet már 3 éve. #elet #orgazmikus #orom #tudatossag #azoromotvalasztom #csodakutja #legyeljelen
És ma már elismerem, hogy az első Alapozó tanfolyamon választottam a saját valóságomat, önmagamat és a mi királyságunkat, ami nem csak a többiekért való teremtésről szól, hanem az a választás, ami mindenkinek tápláló.
Sosem ismertem el, hogy bátor és elszánt vagyok, pedig még most is érzem milyen előérzetem volt mielőtt beköltöztem a Bródyba, szembe a Teréz Anya Kápolnával és a többi vallási felekezettel körbevéve. Felbolygatta az öszes régi ígéretemet és fogadalmamat. Szétköltöztem a fiamtól egy évre. Egy porcikám sem vágyott arra az érzésre, tudtam milyen nehéz lesz, de az energia erre mutatta az utat és én mentem utána. Most nem állnék itt az én igazi valóságomban, ha az kimaradt volna.
Sokan hozzájárultak még a folyamathoz, a felismerésekhez, de a legnagyobb borulást Gary és Dain novemberi Alapozója hozta. Abszolút nem élveztem. Előtte is rákérdeztem, hogy biztos most menjek? De követtem az energiát. Az egész a káoszról szólt. Szóval a „Minden az ellenkezője annak aminek tűnik és semmi sem az ellenkezője annak aminek tűnik!” az egyik legigazabb mondat, amit valaha hallottam.
Egyedül a családi kapcsolataim és a klienseim jelezték rendszeresen, hogy csodásan mennek a dolgok. Minden működik. Csodás gyógyulásokról és sikerekről számoltak be. De furcsák voltak az események. Hiányzott a megszokott öröm és a könnyedség.Szeptembertől új helyre újra együtt költöztünk és sokkal jobb a kapcsolatunk, mint amit el tudtam képzelni egy kamasszal.
A folyamatot a múlt héten láttam át és egy csapásra megszűnt az összes bizonytalan érzésem. Azóta mély belső nyugalmat és hálát érzek, és már beleléptem abba a még sokkal élvezetesebb és bőségesebb energiába, ami az a valóság, amit vágytam teremteni. A Tízmilliószoros napon alig bírtam könnyek nélkül azt a meghatódottságot, amit magam iránt éreztem. Kiderült, hogy a háttérben végig magamat választottam és tudatosan irányítottam magam a felszabadulás és újjászületés felé, csak mivel nem látszottak az eredmények rövid távon, ezért kételkedtem magamban. Veled is volt már ilyen? Soha ne kételkedj magadban! Csak várd ki míg megérkezik!
Szeretném kifejezni hálámat annak a néhány kedves barátomnak és kollégámnak, akik teljesen nyitottan és elfogadóan álltak mellettem. Nem mentek következtetésekbe, csak figyelték az energiákat, őszintén tolmácsolták az információkat bármilyen furcsák is voltak. Igazán ítéletmentesen kérdeztek. Szeretném megköszönni a többieknek, hogy segítettek, hogy tisztán lássak, hogy mit nem szeretnék választani. Hálás vagyok mindenkinek, aki hozzájárult, hogy végigmenjek ezen az úton beleértve magamnak is.
Sosem ismertem el mostanáig, hogy szeretem, tisztelem és választom magam, és hogy kitartóan követem a célt, hogy elérjem a saját nagyobb valóságomat. Minden lépésem tudatos volt, csak az elmém nem értett belőle semmit. Az elmúlt másfél évnyi káoszon át vezetett az út a saját valóságomhoz.
Mindjárt itt a tavasz és egy csodás lehetőség, hogy Te is felfrissülj és újjá szüless, mint a főnix. Engedd el, ami már nem táplál téged és indulj a saját utadon. EZ A CSODÁK ÚTJA!
Javaslom, hogy te is válaszd ezt, hiszen az Új energiában mindenki nyer!

Aktuális programjaim itt olvashatod

Feliratkozás képzésekre


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése