2018. december 4., kedd

ESSE kezelés avagy Mi fán teremnek a faszciák?

Már több mint egy éve használom az ESSE kötőszövethelyreállító testkezelést a klienseimen, és tegnap én is újra kaptam egyet, ami szuperül helyrehozta a hátamat. Köszönöm a kolléganőmnek a kedvességét.




Aztán ma elmentem ebédelni, és az újságos stand előtt állva egyszer csak feltűnt a Természetgyógyász Magazin 2018./11. száma. 🙏😍 Már vagy 2 éve nem vásároltam ilyet. Hívott és már dobtam is a kosárba, anélkül, hogy belelapoztam volna.

Itthon aztán volt nagy meglepetés. Van benne egy több oldalas cikk a Faszciák köszöntése címmel. 

A cikk is megerősíti, hogy a mozgásszervi problémák okai sokszor nem a csontokban vagy az izületekben, izmokban keresendők, hanem a kötőszövet gubancai, letapadásai sérülései okozzák a merevséget és a fájdalmakat.
A kötőszövet vízből, kollagénből, cukorból, fehérjéből és ragasztóanyagokból áll és 3 dimenziós pókhálóként behálózza az egész testet.

Nem csak a mozgásszegény életmód, rugalmatlanság, balesetek, sportsérülések, de még a stressz vagy az érzelmek is károsíthatják, deformálhatják.

Ugyanakkor az egyik jó hír, hogy az ESSE kezeléssel szépen fel lehet oldani a gubancokat és a sérüléseket.

Másik jó hír, hogy a cikk tartalmaz néhány naponta elvégezhető (max. 10 perc) gyakorlatot, ami edzi, erősíti és nyújtja a kötőszövetünket.

A gyakorlatsor remek állapotban tartja a fascia rendszerünket, így jobb lesz a tartásunk, rugalmas a járásunk és erősebb a kötőszövetrendszerünk.
Természetesen kisebb esély van a sérülésre és a fájdalomra.

Ha ennél többet szeretnél tudni, olvasd el a TGYM-et, és a kezelésről és a tapasztalatokról pedig szívesen állok a rendelkezésedre. 

A http://www.legyeljelen.hu oldalamon a kezelésről és a lehetőségekről is találsz információkat.

Egy 3 alkalmas ESSE bérletben pedig már kedvezményesen juthatsz hozzá a regenerációhoz. Karácsonyra is remek ajándék ez a hozzátartozóidnak, ha kellemes közérzetet szeretnél ajándékozni.


Szeretnéd magadat vagy valaki mást megajándékozni egy ilyen kezeléssel?

2 megjegyzés:

  1. Szia Eszter,érdeklődnék,hogy az Alapozòra,vagy a Globális alapozòra vihető-e gyerek (7 éves),mint a Barsnâl?
    Illetve,hogy a Globálisnàl kb.meddig tart a tanfolyam este? Làttam, hogy 16.30-kor kezdődik.
    Köszönettel:Berenyi Renata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Réka! Sajnos csak most vettem észre a kérdésedet, és azóta 2 év telt el. Kérlek szépen keress meg az info@csodakutja.hu címen, hogy személyesen beszélhessünk! Köszönöm

      Törlés