2018. január 1., hétfő

Ha bármilyen energiát kizársz, akkor magadat zárod ki. Befogadnád végre magad?

Mi az a végtelen jelenlét, ami lehetnél, és mire lennél akkor képes?

 Mikor vállalod a felelősséget a jelenlétedért, a fókuszodért és a választásaidért? 

Mikor fogadod be magad?


Van legalább egy ítéleted, elvárásod, vagy egy olyan dolog, ami nem vagy hajlandó lenni, amit nem vagy hajlandó befogadni, amit nem vagy hajlandó érezni, amit nem vagy hajlandó érzékelni? Tudod hogy, csak akkor vagy Önmagad, amikor minden hajlandó vagy lenni? Különben csak olyan vagy mint egy lyukas lufi.

Mikor nézel rá arra, hogy mi az igazi motivációd?
Az örömöt választod, vagy a többit szeretnéd kizárni?
Van néhány olyan ismerősöm, aki végzett egy vagy több tanfolyamot, és csak nézi, ahogy másoknak sikerélményei vannak, és megosztják a csoportokban, de neki nincs, neki nem könnyű.

Tudod, hogy ha tényleg az örömöt választod és befogadod, minden kizárás, elkerülés, lavírozás nélkül, akkor az öröm megjelenik? Mindenhol, ahol ezt egyenlővé tetted azzal, hogy a szomorúság és a bánat, vagy a kudarc, megítéltség, kirekesztettség, veszteség stb. soha nem is tűnik fel az életedben, azzal mennyire zártad ki az éberségedet? Mennyi akarás, védekezés, elutasítás van ebben? Tudod, hogy ha bármit kizársz, akkor magadat zárod ki?

Tudod, hogy ha valóban az örömöt választod, akkor nem csak akkor jelenik meg, amikor ezt reggel kimondod, gondolod, hanem még utána is, és utána is? Nem a szavak számítanak, hanem az energia. Megtapasztaltam, és gyakran meglepődtem, amikor az öröm emlékeztetett arra, hogy még mindig ezt választom, és egy nap akár sorozatban is átélhetem, pedig már nem is gondoltam rá.

De ez nem jelentette azt, hogy rózsaszín ködökben lebegtem, csak azt, hogy rendszeresen és egyre több jelent meg ebből. Elismertem, és kértem belőle még többet, és hálás voltam. És erre fókuszáltam, nem a többi történésre. Vagy a többinél megkérdeztem kihez tartozik? Ha hozzám, akkor mi ez, mit változtathatok meg, amit még nem?  De ha arra fókuszáltam volna, hogy ez már nem örömteli és ebből levontam volna a következtetést, ítéletet a helyzetről, vagy magamról, akkor annak adtam volna energiát.

Hányszor választottad az örömöt, de amikor egy másik élmény beköszönt, akkor eldöntötted, hogy nem sikerült, vagy valamit nem jól csináltál? Tudod mit teremtesz ezzel? Ez már egy ellentétes választás, mint az öröm.

Emlékszem, amikor már vagy 2 éve áramlott a könnyedség és az öröm az életembe, néha már csak kacagtam rajta, és egyre nyitottabb voltam és egyszer csak eltört a fiam telefonja. Együtt vásároltuk, direkt neki és együtt kötöttünk rá extra biztosítást.

Könnyedén hívtam fel a biztosítót. Amikor beszéltünk a férfi egyszer csak azt mondta, hogy felvettem a beszélgetést és önöknek nem jár a biztosítás, mert 16 éves kor alatt ez nem érvényes. Benne van a szövegben. Mi van? Mondom a cég direkt a 16 éves gyerekem biztosítására kötötte velem a szerződést és fizetem fél éve. Szóval mindegy volt, hiszen papírforma szerint egy semmis szerződést fizettem akkor. Akkor éppen nem voltam éber. Vagy mégis?

Kicsit mellbe vágott az élmény, hiszen teljesen elszoktam attól, hogy velem ilyen kellemetlenség történhet.
Dühös voltam, és letettem. Egyszer csak eszembe jutott, hogy ugyan már ez kinek a valósága? Én nem ezt választottam és nem történtek ilyenek már ezer éve. Másnap felhívtam a biztosítót! Akkor más vette fel, más hangon, más energiával. Jeleztem, hogy kérem vissza a pénzt a semmis szerződésért, és a fiatalember megkérdezte, hogy elmondtam-e előzőleg is, hogy ott volt a gyerekem amikor kötöttük a biztosítást? Mondtam, igen.
Akkor ő ezt visszahallgatja, és ha így van, megtérítik a kárunkat.
Megtörtént. Megkaptuk! Szerinted mekkora öröm volt ebben? 

Ki mire fókuszál, ki mennyire éber? Mi van, ha tudod, hogy nincs idő és tér, és nincs olyan, amit nem tudsz megváltoztatni. Nem kell hibátlannak lenned, csak ébernek. Ha tegnap nem voltál az, akkor ma. Ami tegnap volt az elmúlt, amit tegnap választottál, és nem jött be, ahelyett ma választhatsz mást. Megkérdezheted a kihez tartozik kérdést. Mi van akkor, ha visszamenőleg is megváltoztathatod a világod, az életed?

Igazság! Hányszor hazudod magadnak, hogy az örömöt választom, pedig csak a fájdalmat és a bánatot akarod elkerülni? Hányszor rejted el magad elől, hogy csak az összes többit szeretnéd kizárni? Ránéznél erre az energiára?

Hányszor invitáltál valami olyat, ami megjelent és te felhúztad a falaidat, lefékezted, kizártad, elutasítottad, megítélted, mert másképp nézett ki? Mi van, ha ez lett volna a legnagyobb csoda, amit befogadhattál volna, de tudni sem akartál róla? Hányszor tetted ezt a saját vagy mások sugalmazásai, ítéletei, véleményei, befolyása miatt, ahelyett, hogy ítéletmentesen éber lettél volna? Kíváncsi is lehettél volna.

Gyakran észleltem a közös csoportokban, hogy valaki a könnyű vagy nehéz mérlegelésében igazán csak az ítéleteit, előítéleteit, következtetéseit, vagy akár másokét kerülgette. E mögé bújtatta a véleményét. Persze igen, ha az éberség helyett van véleményem, az nem könnyű, hiszen akkor falaim, következtetéseim és ítéleteim vannak az éberség helyett és az nem én vagyok.

Mennyire zártad ki magad az életedből, a jelenlétedből, csak azért mert akár egyetlen energiát utasítasz el?

Mit szeretnél választani az új évben? Mit szeretnél átélni az új évben? Szeretnél teljesen Önmagad lenni? Akkor választhatsz bármit és megváltoztathatsz bármit. Mikor kezdesz hozzá? Mikor engeded meg magadnak, hogy bármilyen energia legyél? Mit teremthetsz, ha tudod, hogy minden vagy, és semmit sem zársz ki, hajlandó vagy lenni minden energia. A jó a rossz a megvetett, az irigyelt és a boldog, a gazdag és a szegény is? Ezek csak szavak. Te milyen energia vagy? Mennyire leszel akkor jelen és mit választasz akkor? Mikor választod a felelősségvállalást a jelenlétedért, a fókuszodért és a választásaidért? Ha nem állsz ellen magadnak és nem állsz ellen semminek, akkor bármit választhatsz!


Tudtad, hogy az access bars kezelés közben elveszítheted a korlátaidat, szemellenzőidet, hitrendszereidet, beidegződéseidet?

Szeretnéd megtapasztalni ezt a gyengéd, fejpontokat érintő energetikai kezelést? 2018. január 6-án a Global Bars Day-en a világon mindenhol emberek ezrei játszanak ezzel az érintéssel.


Budapesten a Bécsi út 62-ben 10-17-ig kipróbálhatod ezt a kezelést.

Ha megtetszik január 7-én és 10-én pedig elsajátíthatod egy egésznapos tanfolyamon, hogy másokat is kezelhess. Ezen a képzésen 2 kezelést kapsz és 2 kezelést adsz, miközben felteheted a kérédseidet és megnyílhatsz az új lehetőségeknek.

Ha ez még nem elég, akkor a 4 napos alapozó képzés (január 11-14 között) igazán elsöpör az utadból minden akadályt és szárnyakat ad egy sokkal nekedvalóbb valóság megteremtéséhez. 
Ha valami egyéni konzultációt vagy kezelést szeretnél fordulj hozzám bizalommal!
Mi jöhet még ezután? BÚÉK 2018-ra. Te milyen évet szeretnél?
Mi más lehetséges?


Aktuális programjaim itt olvashatod
Feliratkozás képzésekre


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése