2017. november 8., szerda

Miért? Azért, mert, vagyis ok-okozati csapda


Még mielőtt azt hiszed, hogy Te nem vagy benne, szeretném megkérdezni, Te hányszor kérdezed meg egy nap magadtól, vagy mástól azt, hogy miért? Hányszor válaszolsz erre, és következtetsz az okra? Miről tabnultad, vagy hallottad, vagy hitted el, hogy oka van és az az ok nem a te szabad választásod, hanem valami más. Hajlandó vagy észrevenni, hogy az egész életed, neveltetésed, oktatásod, a körülötted lévő világ egy nagy ok-okozati háló? Mit gondolsz mire jó ez neked? 
Hány következtetést, számítást, választást, döntést, tervet, véleményt, ítéletet fogadalmat tettél egy ilyen kérdés, vagy az erre adott, kapott válasz után?
Hol vagy ilyenkor, és mikor vagy ilyenkor ? Szerinted ez a jelen? Ez a jelenlét? Ez a tudatos jelenlét? 
Sajna ki kell ábrándítsalak. Ez a múltban van és ezzel az ok-okozati következtetések és vélemények lavináját indítod el.
Mindegy mi a téma. A spiritualitás, a tested, a gyerek, az oktatás, az egészség. Ettől kezdve megteremted az okot, a magyarázatot a börtönödre amibe zárod magad a végtelen lehetőségek helyett!
Ha készen álsz egy szabad önmagadként áramlásra,  egy jobb, élvezetesebb, élhetőbb jelent és jövőt szeretnél magadnak és másoknak, akkor hajlandó lennél ránézni mit teremtesz ezzel?

Jó ez így neked? Biztosan ezt szeretnéd? Hányszor hányféleképp és mennyi mindennel kapcsolatban tetted ezt meg ebben az életedben, vagy akár előző életeid során? Mennyire korlátoz ez téged?

Mennyi örömöt, szabadságot pénzt, egészséget hozott ez neked az életeid során? Már te is látod, hogy mehetne ez jobban? 
Mi más lehetséges? 
Mit szeretnél választani? 
Szeretnél ezektől megszabadulni? Tudod, hogy az eddigi nézőpontjaid helyett lehetne valami más?

Mikor szeretnéd befejezni? Mikor választod az éberséget és hogy tudatosan jobb életet teremtesz?

MOST? vagy MOST? esetleg MOST?

Ha szeretnél ehhez egy kis lökést, megkönnyebbülést, felszabadulást, testedből még a nyomát is elengedni, akkor várlak szeretettel egy egynapos workshopon, amiben délelőtt elsajátítjuk és használjuk, működtetjük az OK-OKOZATI BEBÖRTÖNZÉSEK FELOLDÁSA access testkezelést, amit ezután már rendszeresen használhatsz a kérdésekkel együtt magadon, a családodon vagy a klienseiden.
Délután pedig szóban, kérdésekkel, energiákkal facilitálva a téged is aktuálisan akadályozó ok-okozati mintákat fogjuk felszínre hozni és megsemmisíteni.

Testkezelés elsajátítása, egyet adsz valakinek egyet kapsz 9-13-ig

Felszabadulás a zavaró beültetések, lebuktató őrjárat, bűntudat, szégyen, hibáztatás, fogadalmak, karma hatása alól workshop 14-18-ig
a 2 program együtt 44000 Ft, 1-1 program 24000 Ft
A délutáni programon Online is résztvehetsz, vagy a hanganyagát is megvásárolhatod.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése