2015. augusztus 5., szerda

KÖZÉRDEKŰ FEL/MEGHÍVÁS AZ ÖRÖMRE! - VÁLASZTOD?

Most, hogy már 2 hónapja folyamatos örömben élek, és jön egyre több és több hiszen mindig elismerem, felismerem és a még többet választom, gondoltam, hogy létrehozok a Facebookon  AZ ÖRÖMÖT VÁLASZTOM nevű, örömre invitáló csoportot. Kattints rá, ha van kedved csatlakozni.

Az utóbbi hónapjaim sikereit mind úgy értem el, hogy már semmit nem akartam tudni, és érteni, mert akkor csak a korlátok között lavíroznék. Az akarás is csak ugyanezen a korlátozott játszótáéren játszik.
Az örömet választottam, és minden apró pillanatban, ahol bármilyen örömet érzékeltem, bármilyen élményben részesültem, vagy tovább léptem elismertem, hogy ezt én teremtettem. Büszke voltam rá, és megkérdeztem, hogy mi mást tudok még, ami ennél is örömtelibb?
Hány dolog van még a világban ami táplálhat engem? Milyen gyönyörűségek vannak még a Földön, a természetben, amit még nem vettem észre?


A kérdést, a bizalmat, a megengedést és az elfogadást használtam. Ahogy megszólítottam és elismertem magamat, a képességeimet, és kértem, hogy vessék be magukat az érdekemben, ez elég volt a boldogulásomhoz.
Nem értem, hogyan csináltam és nem is akartam érteni, de tudtam, hogy tudom csinálni. Sőt azt figyeltem, meg, hogy pont azok a dolgok sikerültek legjobban, amit már nem is akartam érteni.
Ha kíváncsi vagy az én tapasztalatomra, sok más hatékony módszerrel segítettem másoknak, de magamon az access tudatossága  hozta meg az átütő változást. Megszüntette azokat a programjaimat, amikkel mindig csak a többiek érdekében használtam a képességeimet. Most csak olyan dolgot választok, ami nekem is tápláló, nemcsak másoknak. Ettől persze mások is sokkal boldogabbak.

Az access volt az eddigi legdrágább, de a leggyorsabban megtérülő, leghatékonyabb dolog, amit választottam. A legjobb befektetésem.
És folyamatosan meglep nap mint nap, mert megnyitott a más lehetőségekre, mint amit az elmém valaha el tudott képzelni.

Mindegy mit választasz, de dobd el a sakkozást és csak a megérzésedre figyelj.
Mindent amiről eldöntötted, hogy nem lehetséges, azt felejtsd el!
Mindent amit eldöntöttél arról, hogy szerinted mire való a Bars tanfolyam vagy a testkezelés tanfolyamok, azt dobd el!
Mindent amit arról gondoltál, hogy mennyibe kerülnek ezek a tanfolyamok azt töröld el!
Minden ítéleted és következtetésed szüntesd meg!

Szeretnéd az örömöt, a  jobbulást, és a boldogulást választani?
Milyen lehetne az életed, ha mindezt megtennéd magadért?

Kérdezd meg, hogy amit választani szeretnél az közelebb visz-e magadhoz?
A tanfolyam közelebb visz-e magadhoz?
A kezelés közelebb visz-e magadhoz?
Megtérül-e nekem ez a befektetés?
Mi van, ha ez lesz eddigi életed leggyorsabban megtérülő, legjobb befektetése?
Milyen életet szeretnél élni?

Mit érzékelsz? Könnyű ez neked?

Ezentúl skype- is igényelhetsz tőlem szóbeli tisztításokat!
Kezeléseimre 5 és 10 alkalmas bérleteket rendelhetsz, amit szeptembertől tudsz felhasználni. Az aktuális árlistámat, és tanfolyamlistámat a www.legyeljelen.hu oldalon találhatod, más olvasnivalókkal együtt.

Bejelentkezés szeretetrezges@gmail.com címen, vagy az oldalon szereplő jelentkezési lapokon.

AKTUÁLIS TANFOLYAMOKHOZ KATTINTS IDE!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése