2014. december 23., kedd

ACCESS FACELIFT - Tartós energetikai ránctalanító, rugalmasság és fiatalság megújító testkezelés tanfolyam




 A kezelés energetikai kézrátételes módszer, amihez semmilyen vegyi anyagot nem kell igénybe venni. Több mint 50 féle különböző  energiát használ, mely áttranszformálja, újrastrukturálja és újrateremti a testedet sejtszinten.
Átstrukturálja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet. Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt.
Egy elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon, és hasonló hatással van az egész testre, látásra, akár a fogsorodra. Ha folyamatosan csináljuk (10-20 alkalommal), maradandó hatást érünk el. Különösen ajánlom kozmetikai szakemberek figyelmébe.
A tanfolyamon 2 kezelést adsz és 2 kezelést kapsz, hogy elsajátítsd a kezelés módját. Utána alkalmazhatod akár már másnap a munkádban, a családodban. Videó vetítésen megnézheted a kezelés módját.
A tanfolyam díja 55 ezer Ft, gyermekeknek fizető szülővel ingyenes, 16-18-ig és ismétlőknek féláron.

Hozd magaddal a gyermekedet, barátodat, párodat és egymást is meg tudjátok ajándékozni a kezeléssel. Rájuk is  vonatkoznak a fenti részvételi díjak.

Helyszín 1034. Budapest Bécsi út 62. vagy az aktuális vidéki helyszín

Aktuális programjaimhoz kattints ide!

Jelentkezhetsz a képzésekre itt!


Egyéni facilitálásra élőben vagy online!


www.youtube.com/Csodákútja

Hírlevélre itt tudsz feliratkozni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése