2019. július 28., vasárnap

Az intimitás öt eleme - Tisztelet, bizalom, megengedés, nagyrabecsülés és sebezhetőségNem sok emberrel találkoztam, aki intimitásban van magával. Én sem voltam sokáig, és bevallom ez a téma foglalkoztatott a legjobban, amikor több mint 5 évvel ezelőtt az accessbe kerültem. 
A tisztelet, a bizalom, a megengedés, a nagyrabecsülés és a sebezhetőség tartoznak ide, de a mi királysága is nagyot robbantott. Most már jelen vagyok magammal és általában így vagyok. Nekem az önmagam választása és a bizalom volt a gyenge láncszem, és sokkal jobb, mint valaha reméltem, amióta látom magam. De néha még beköszön, hogy megmutassa magát.

Az önismeretemhez és az önmagam felvállalásához óriási hozzájárulás volt az Access Consciousness és a 4 napos  alapozó képzés. Annak is különösen ez a témája. Többek között ennek köszönhetem azt is, hogy egészséges vagyok.
Ha teljes átvilágítást, és tiszta lapot, új választásokat, tisztánlátást szeretnél, akkor szeretettel várlak a legközelebbi 4 napos alapozón.

De ha most csak ez a téma érdekel, akkor is nagy ugrásra számíthatsz. 

Leginkább az emberek összetévesztik az intimitást a (takargatni való) privát szférával, még gyakrabban a szexuális élettel és a meztelenséggel. Mi van, ha ez nem erről szól?

Biztosan nem lep meg, hogy ez a minőségi kapcsolódás magaddal, de a kapcsolataidban is jelentős szerepet játszanak. Akár a gyerekeddel való kapcsolatodban is visszatükröződik.
Mi van, ha a szexuális kapcsolat egy csepp a tengerben, és ha magaddal nem vagy intimitásban, akkor semmivel és senkivel sem vagy és a többi kapcsolatod sem fog működni. Sem a testeddel, sem a gyermekeiddel, sem a tehetséged és a munkád gyümölcsével vagy a pénzzel, a többi emberrel, a Bolygóval, stb.
Ha magaddal mind az öt elem működik, akkor könnyedén és tudatosan önmagad lehetsz másokkal is. 

5 estén keresztül, személyes részvétellel (1034. Budapest Kecske köz 27-ben) vagy akár online ZOOM csatlakozással is részt vehetsz ezen a programsorozaton.

Minden alkalommal beszélünk majd az önmagadhoz, a testedhez, a családi kapcsolataidhoz és a pénzhez fűződő viszonyodról is. Szóval  hogyan is állsz az intimitással? Mindig az energiát követjük.
Mi változhat meg, amikor egységközösségbe kerülsz magaddal, a testeddel? Milyen, amikor egységközösségbe kerülsz a pénzzel? 

Ha mind az 5 részre előfizetsz, (amit javaslok, mert az öt téma mindegyike összefügg és elengedhetetlen ahhoz, hogy önmagadként létezz), akkor a részvételed a hanganyagokkal együtt az 5 X 2 órás programon :

Alkalmanként 15.000 Ft, az online részvételhez előre utalással. (Az egész anyag egyben viszont 65 ezer Ft a teljes anyag)

Ha menet közben csatlakoznál, akkor is megkaphatod visszamenőleg a hanganyagokat. Ha valamelyik alkalommal nem tudsz élőben csatlakozni, akkor utólag is megküldöm a hanganyagot. Sőt előre küldhetsz egy kérdést is, amire szeretnél kitérni. 

TÉMÁK és IDŐPONTOK
1. Bizalom augusztus 29-én 18-20-ig Budapest Kecske köz 27. vagy ZOOM online
2. Tisztelet szeptember 5-én 18-20-ig Budapest vagy ZOOM online
3. Megengedés szeptember 12-én 18-20-ig Budapest vagy ZOOM online
4. Nagyrabecsülés/hála október 19-én 18-20-ig Budapest vagy ZOOM online
5. Sebezhetőség/őszinteség szeptember 26-án 18-20-ig Budapest vagy ZOOM online
Mit teremthetünk együtt egy ilyen intenzív választással? Mi van, ha könnyű és bulis lesz? Várlak szeretettel Kun Eszter
Ha kérdésed van, akkor írj a szeretetrezges@gmail.com címre.

Átutalás: Kun Eszter MKB 10300002-50800467-11103284 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése