2017. április 25., kedd

Igény és húzás könnyű, mint egy gyerekjáték

Te milyen igény és húzás tudsz lenni, amivel befogadod az ajándékokat?
 Nekem ezek az új termések.





Az utóbbi hetekben ismét napi több sikerélményem van, ami bizonyítja, hogy még mindig az örömöt választom. Hiszen már rég nem szoktam ezt mantrázni, vagy kérdéseket sorolni az örömmel kapcsolatban. 3 évvel ezelőtt rendszeresen kérdeztem erre, választottam és még ma is hálával fogadom az eredményeit.  Ráadásul olyan dolgokkal lepett meg az Univerzum, ami nem csak nekem hoz hasznot, vagy örömöt, hanem még sok más embernek. Persze vannak teljesen személyes ajándékok is. Ilyenkor csak elismerem, és hálás vagyok.

Mennyire imádom amikor minden ilyen gyorsan és könnyedén történik. Egyszerűen játszom az idővel, térrel és a befogadással. 

Kértem a testemet, hogy mivel tud hozzájárulni a változásokhoz? Folyamatosan kommunikálunk és ez remek eredményeket hoz.

Éppen egy hónapja kezdtem el gyakorolni egy olyan jógát, ami leginkább fókuszált és intenzív  légzés. Régebben az access előtt rendszeresen használtam a légzést energia munkához és több hatékony gyógyító technikát építettem a légzésre, de az access közben elhagytam ezt a jó szokásomat. Ugyanakkor a testem kifejezetten ezt igényelte és segített is rátalálni.  Mindjárt a szemközti házba intézte nekem, hogy igazán könnyű és gyors legyen átsétálni. Köszönöm Jolinak és Anaménak a lehetőséget.

Egy héten belül kétszer sikerült eljutnom arra a tornára, ami egyik alkalommal a kéményseprő Éves ellenőrzés 8-12-között! cédulája miatt került veszélybe, másodszor pedig betelt a hely. Egyszerűen csak kérdeztem, mi lenne ha örülhetnék neki, és lám a kéményseprő nálam kezdett 8 15-kor és én már fél 9-kor ott voltam a teremben.

A testnek az intenzív légzés legalább olyan fontos, mint a mozgás. Vegetálni szeretnél vagy kedves lenni magadhoz? Életben maradni vagy jól érezni magad a testeddel? Ez is egyfajta befogadás, ami egyrészt táplál oxigénnel, energiával, kifejezed vele, hogy az életet és az áramlást választod és közben frissíti és méregteleníti és feltölti a tested. Például a jóga egyensúly gyakorlataimat sokkal stabilabban végzem azóta, de az életembe is egy nagyobb egyensúly alakul.
 Felhozott a légzés néhány érzelmi blokkot is, de már ment is vagy adta hozzá a megoldást.

Aztán a postán volt dolgom és nyertem 5000 Ft-ot sorsjeggyel, ami már fedezte is az óra árát. Univerzum mutass ebből még többet kérlek! Én csak a nyerő szelvényt kértem.

Gary és Díva X men tanfolyamán nem tudtam részt venni, mert fontosabb dolgom volt, ugyanakkor szerettem volna. Tudtam, hogy a POD-ot később is megvehetem, de úgy nézett ki nem lesz tolmácsolás.  Mondtam is a házigazdának, mi lenne, ha még jelentkezne valaki, és mégis meglenne a tolmácsolás? Hát jelentkezett és volt tolmácsolás. Meg is köszöntem az illetőnek. Erre ő azt mondta, hogy igazából ő sem kért tolmácsolást, de ezt véletlenül nem vették észre, csak a második napon. Hát, hogy lehettünk ilyen szerencsések? Hiszen ez nem csak nekem ajándék, hanem bárkinek, aki ezután magyarul szeretné megvásárolni ezt a csodás kurzust. Köszönöm a tolmácsoknak, akik hozzájárultak, akiknek szintén hozott ez némi ajándékot, hiszen a tolmácsok ingyen vehetnek részt a tanfolyamon és még fizetést is kaphatnak érte. Ilyen a mindenki nyer világ? Hogy lehet még ennél is jobb?

Az alapozó képzés tanítja az energia húzást, sosem kell rajta gondolkodnom hiszen én ösztönösen húzomVannak ismerőseim, akik szintén elfelejtik ezeket az irányokat.
Gondoltál már arra, hogy talán azért felejted el, mert semmi szükséged arra, hogy az elmén keresztül futtasd? Mennyire lassítja le vagy akár akadályozza a könnyed energiahúzásodat, ha szeretnéd az elméddel kontrollálni? Lehet, hogy te is olyan szerencsés vagy mint én, hogy elegendő megengedni magadnak, hogy működtesd az energia húzást és a lényed működteti magától? Hány hasonló képességed van, amit még nem engedtél szabadjára, és ezért küzdened kell vele?


Te milyen igény és húzás tudsz lenni, amivel befogadod az ajándékokat?

Mennyire döntöd el a fejedben hogy honnan, mire és hogyan húzol energiát? 

Szeretnéd ezeket is kipróbálni az Alapozó képzésen? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése