2016. szeptember 22., csütörtök

Káosz és rend, avagy bízz magadban és a változásban!




Mi lenne ha elengednéd az ítéleteidet és a méricskélést jó és rossz között?

Mi lenne, ha továbbra is követnéd a belső hangod és nem félnél semmitől?

Nagy kíváncsisággal jelentkeztem Gary és Dain megújító Alapozó képzésére. 
Furcsa volt, hogy amikor a káoszról szóló írások felbukkantak a facebookon, az én életemben akkor állt be egy örömteli nyugalom, rend, amiben azt érzékeltem, hogy minden értelmet nyert és minden kis kocka a helyére került. Mondjuk nem ez volt az első ilyen élményem! De amikor csak érzékelem és még nem látom, hogy mi fog kisülni belőle néha én is eljutok arra pontra, amikor kételkedem magamban. Aztán mindig kiderül, hogy kár volt. Megjelenik a valóságomban a választott fejlődés előbb vagy utóbb.

Mi lenne, ha soha többé nem engednél helyet a kétségnek? Milyen lehetne az életed, amikor a magabiztos önmagad jelenléte lennél a nap 24 órájában? Milyen energia térűr és tudatosság lehetsz, ami az önbizalom energiája, térűrje és tudatossága? Milyen az te valóságod?

Utólag úgy látom, hogy az elmúlt évem volt a szokatlan, előre beláthatatlan, érthetetlen, talán kaotikus, és felfoghatatlanul gyors változás, amiben persze akkor is tudtam, hogy valami sokkal nagyobbat teremtek, aminek közben átmenetileg vannak kényelmetlen körülményei.

Bevállaltam olyan változásokat, amik pillanatnyi lemondással, látszólagos veszteségekkel jártak, (mint pl. a japán yen hiteles házam eladása, a gyermekem elengedése, egy garzonba való költözés a holmijaim nélkül stb.), de mindenképpen a változást és az örömöt választottam, és tudtam, hogy éppen valami nagy felkészülés történik. Csak tovább léptem és elengedtem a régi korlátaimat.

Az alapok nélkül ugye bármelyik ház összeomlik. Megálltam egy kis időre alapozni, hogy az eddigi rohanásban szétforgácsolt energiáimat összpontosítsam. Feltettem a kérdést, hogy: Mit tehetek, milyen rezgés lehetek, amivel sokkal hatékonyabban használom a tudásom és az erőmet? Mit szeretnék megosztani a világgal? Mit tehetek, ami másokat is inspirál? Milyen formában, kikkel tudok hatékonyabban működni?

Ezzel még nem vagyok készen. Nem tudom még meddig tart ez a szervezés, megújítás. Megálltam, hogy kiélvezzem a pillanatot, az új helyet, az új körülményeket. Várom, hogy mikor van itt az idő bizonyos lépések megtételére, kik tudnak velem együtt működni a munkában valami nagyobb megszületésében és befele figyelek, mint eddig mindig. 
Neked is ezt javaslom. Milyen lehetne az életed, amikor nem törődsz a többiek véleményeivel, ítéleteivel?

Közben a fizikai testemmel is egy felelősebb új kommunikációt alakítottam ki, sokkal gondoskodóbbá váltam, és megtisztítottam a különböző terhektől, méreganyagoktól.

Az elmúlt hónapok során csodás jutalomjátékban van részem, (Hogy lehet ez még ennél is jobb?) és minden nap hálát adok magamnak, az éberségemnek, és mindenkinek, aki hozzájárulás volt az életemhez és a változásaimhoz.

Most, hogy egy év szünet után ismét a kisebbik fiammal lakunk gyönyörűséggel tölt el, amikor látom, hogy kinyílt, és végre vállalja önmagát, sokkal többet mutat meg magából, és többet hajlandó választani, mint az általános iskolában. Jól érzi magát az iskolában, az új barátaival, élvezi a tanulást. Nem utolsó sorban, itthon is jól érzi magát, csodásan együttműködünk, és könnyedén megbeszélünk mindent, ami egy kamasszal nagy sikerélmény.

Levetkőzte azokat a „rávetített lénységeket”, amik nem hozzá tartoztak, hanem mások ítéletei voltak. Amikor bevette, a körülötte sugárzó előítéleteket visszafogták a lelkesedését, a közérzetét és a hitét, hogy van értelme változtatni. Felsős korában már ki-kibukkant belőle valami sajátos egyvelege annak, hogy mi egyéb lehetséges, aztán megírta az iskolájában a legjobb felvételit. De igazán most látom, hogy vidám és boldog. Az új környezete végre értékeli, táplálja és inspirálja is.

Olyan tanárok veszik körül, akik humorral és megértéssel, elfogadással viszonyulnak a kamaszokhoz és nem az ítélkezést használják ösztökéül. Bár itt is vannak szabályok, következetesség, és jegyek, mégis nagyon más. 
A fiatalok pedig hálásan viszonozzák ezt az elfogadást tanulással és tisztelettel. Mi tud még megszületni benne, ami még nagyobbat teremt?

Szóval visszatérve az Access Alapozóhoz Garyék csodásan felismerték, hogy annak, aki az életében bármely területen, bármelyik gondolatában belekapaszkodik a rendbe, folyamatosan pörög a jó-rossz dualitásában, aki nincs megengedéssel a káosszal egy pillanatra sem, nem meri elengedni a rendet, az befagyasztja a változást, annak bekorlátozódnak a lehetőségei.

Most indul a negyedik nap az Alapozón, mely eszeveszett tempóban robbantgatja ki belőlünk azokat a pontokat, amik köré berendeztük az életünket, vagyis ismét újabb fix nézőpontjaink hárulnak el a lehetőségeink útjából. Ha pár csepp káoszt megengedsz az életedben, egy csomó dolog a helyére kerül, pont úgy, ahogyan én tapasztaltam. Milyen felszabadultan áramolni? Kipróbálod?

Amennyiben tudatosabban szeretnéd megvalósítani a vágyaidat szeretettel várunk október 16-án vasárnap fél 10- fél 6 között a következő budapesti Access Bars tanfolyamon. Helyszín 1027. Budapest Szász Károly u. 4. 2. em. 5.
Bejelentkezés szeretetrezges@gmail.com Kun Eszter +36305599665

Mit szólnál hozzá, ha végre önmagadként szárnyalhatnál, és ezzel másokat is meg tudnál ajándékozni? Tudod miben különbözik az access kezelések közbeni oldódás más módszerektől? Hogy a kliensed hamarosan elneveti magát a felszabadultságtól, ahelyett, hogy panaszkodva küzdene, zokogna, hogy milyen nehéz változni. Hamar lehet sikerélményed, ha választod.
Várlak szeretettel, ha szeretnél kezeléseket kapni, ha szeretnél tudatosabbá válni, ha szeretnél másokat kezelni, és akár ezzel még pénzt is keresnél, akkor ez egy könnyed és élvezetes módja az önmagaddá válásnak.
A tanfolyamon 2 kezelést kapsz, és videón megnézheted a bemutató kezelést. Egy részletes ábrákkal tarkított jegyzetet, és egy segédanyagot színes fotósorozattal, hogy mindig emlékezz, mit kell csinálni. A tanfolyamon hanganyagot is készítünk, így aztán minden érzékszerveden keresztül tanulsz és magabiztos kezelővé válhatsz.

Ismétlőknek, és 15-18-ig fél áron, gyermekeknek 15 éves korig ingyenes a részvétel. Ha hozol más fizető résztvevőt, akkor a díjának 10%-át visszatérítem neked.
#kuneszterbars


Jelentkezni lehet az alábbi jelentkezési lapon


Vezetéknév
Keresztnév
e-mail cím:
Telefonszám:
Életkor:
Tanfolyam neve:
Tanfolyam ideje:



EGYÉNI KEZELÉSEK 

SOP- Lehetőségek Szimfóniája
 vagy más testkezelés kombinációk szóbeli facilitálással. 
Csak előzetes írásos bejelentkezésselszeretetrezges@gmail.com

BUDAPEST Szász Károly u. 4-ben folyamatosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése