2016. február 9., kedd

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva áramlik hozzám”, ha azt választom.

Mi az ACCESS?
Az Access Consciousness jelentése:  Hozzáférés a tudatosságodhoz.
Mi lenne, ha könnyed együttműködésben lennél a testeddel és jól éreznéd magad a bőrödben?
Mi lenne, ha kiderülne, hogy már most is boldog tudnál lenni? Választanád?
Szeretnéd végre hatékonyan olyanná alakítani az életed, ami tetszik neked?

A módszert Gary M. Douglas és Dr Dain Heer alapították, s már a világ rengeteg országában használják az emberek. Olyan eszközöket tartalmaz, amelyek segítenek egyszerűen és gyorsan újra önmagaddá lenni, megerősítenek abban, hogy merj jelen lenni az életedben, örömöt választani  és  merd használni a tudásod és az érzékelésed.

Mottója, hogy „Az élet könnyedén, örömmel és ragyogva áramlik hozzám”, ha azt választom.


Ez nem valamilyen vágyálom, hanem, bárkinek lehetőség, amit a tudatos gondolkodással, éberség és nyitottsággal valósítasz meg. 
Megváltoztathatod a szemléletedet, amivel új lehetőségeket teremtesz magadnak.

A kezelések könnyen elsajátíthatók, még egy gyermeknek sem jelent kihívást.
A  tanfolyam után már hivatalosan is kezelhetsz, ha van vállalkozásod, vagy erre is alapíthatsz vállalkozást. Akár az oktatását is elsajátíthatod.

Az access bars kezelés annak a 32 pontnak a könnyed érintése a fejeden, ahova a korlátaidat rögzítetted, amikor fix véleményt alakítottál ki, vagy azzal, hogy elhitted mások véleményét, ítéleteit, következtetéseit, vagy azzal, hogy ellenálltál ezeknek.
Amikor engeded az energiának, hogy átáramoljon rajtad, az hozzájárul, hogy kikerülj az elméd fogságából és lerázd magadról a hitrendszereidet, érzelmi és gondolati korlátaidat, ítéleteidet, amit életed során elhittél és azóta arra sem vagy nyitott, hogy másképp is lehetnének a dolgok.
Mindegy, hogy egészségi, vagy életvezetési területen szeretnél gyors változást, mivel minden fejben dől el, ezért kézzelfogható eredményekre számíthatsz.
Segít, hogy megnyisd magad sokkal jobb, több, eddig számodra még ismeretlen lehetőségnek, amiktől sokkal könnyebbé válik az életed.
Az eredmények egyéni tempóban, de jóval hamarabb jelentkeznek, mint az általam előzőleg ismert kezeléseknél.
Kérhetsz ilyen kezelést,  magadnak, vagy akár elvégezheted a képzést és te is kezelővé válhatsz.
Egy életre szóló eszköz, amit akár hetente többször is használhatsz.
Kipihenheted, regenerálhatod és felszabadíthatod magad.
A testkezelések olyan energetikai érintések, amik felszabadítanak a korlátozások alól. Sokszor a testedbe, sejtmemóriádba zártál ítéleteket és következtetéseket, amik megzavarták a harmóniádat és akadályoznak bármiben.
A tanfolyamhoz jegyzet és segédanyagok tartoznak, valamint a teljes tanfolyam hangfelvételét megkapod MP3 formátumban.
A képzés közben 2 kezelést kapsz és 2 kezelést adsz. #elet #orgazmikus #orom #tudatossag #azoromotvalasztom #csodakutja #legyeljelen #kuneszterbarstanfolyam



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése