2015. augusztus 20., csütörtök

ACCESS BARS, ENERGETIKAI FACELIFT valamint LÁTÁSHELYREÁLLÍTÁS tanfolyam Miskolcon





A BARS egy olyan energetikai módszer, ami visszakísér önmagunkhoz, a tudatosságunkhoz. Minden a fejben dől el, még a boldogság, az egészség, a bőség is.

Gyakorlatias, könnyen elsajátítható és gyors felszabadulást tud hozni, miközben kipihenheti magát. Aki szeretne másokat is megajándékozni ezzel a kezeléssel, az már másnaptól használhatja ezt a családjában, praxisában, sőt néhány hónap után  eljuthat akár az oktatásáig is.

Ehhez csak a fejen lévő 32 pont érintése és a falak leengedése szükséges, vagyis hogy megengedje az energiának, hogy át áramoljon a testén, és lebontsa azokat a fix véleményeket, ítéleteket, amik most körbebarikádozzák.

Ezt egy finom kezelés közben könnyedén elfogadhatja. Gyermekeknek ingyenes a képzés 15 éves korig, de csak akkor jöjjenek, ha kedvük van hozzá.

A tanfolyamon 2 kezelést kap és két kezelést ad, miközben sorvezetőt is kap egy fotósorozat formájában, hogy Ön is könnyen kezelhessen másokat. Részletes jegyzet is rendelkezésre áll, és egy felvétel a tanfolyamról, amit otthon újra átismételhet.

Vajon mennyire lehet ez hozzájárulás az Ön boldogságához, egészségéhez, gyermeke könnyed tanulásához stb?

Az ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS kúraszerű alkalmazása, nem csak a külsőségeket, a ráncokat de a fiatalságot a rugalmasságot és az egészséget is regenerálja. Mindezt könnyed érintésekkel, vegyszerek nélkül.

A LÁTÁSHELYREÁLLÍTÁS magáért beszél. Kézrátételes finom pihentető módszer, mely a látásban a fizikai regenerációban de a szemléletmód alakulásában is segyít. Persze csak, ha te is azt szeretnéd.

Aktuális programjaimhoz kattints ide!

Jelentkezhetsz a képzésekre itt!


Egyéni facilitálásra élőben vagy online!


www.youtube.com/Csodákútja

Hírlevélre itt tudsz feliratkozni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése