2015. május 22., péntek

A tudatosság és az Access kezelés újabb sikere, mérhető eredményekkel

Elfújta a szél! Minden fejben dől el.



A minap felhívott egy kedves kliensem, aki 2 hónapja egyszer kipróbált egy bars kezelést. 
Ijedt volt a hangja, és azt mondta, hogy több daganatot találtak a hóna alatt, és a  héten meg akarják szúrni, hogy szövettani mintát vegyenek belőle. Egyszer már volt ilyen daganata.
Egyeztettünk és a szúrás előtti délután még belefért az időnkbe egy kezelés.

Megkérdeztem a testét, hogy mit szeretne. Két energetikai testkezelést futtattunk és közben használtam a végtelen jelenlétemet, tudatosságomat és éberségemet. Nyíltan kérdeztem ami jött.
Hamar a lényeghez jutottunk, és a hölgy tényleg leengedte a falait, az ellenállását. Őszintén reagált.  Díva Diaz tanfolyamáról is idéztem néhány infót.
Ezek hatására kiderült két gyermekkori élmény, ami után már nem volt kedve tovább az egészhez. Ezzel kapcsolatban tisztítottunk.
Mindösszesen  másfél órás kezelés és kérdések hatására a hölgy elszántan, és jobb hangulatban távozott és szándékában állt a vizsgálatot elvégezni.  

Másnap lelkesen hívott délután, hogy képzeljem mi történt. A doktornő már csak egy daganatot talált, és látszott, hogy a többi felrobbant. Az az egy is változóban volt, így az orvos letett arról, hogy megszúrja a csomót. Nem telt el 24 óra a kezelés után. Hogy lehetne még ennél is gyosabb és könnyebb a változás?

Kérdezte mit csinált? Azt mondta van ilyen néha, nem lehet tudni mi történt. A test csodálatos. A kliensem pedig jelezte, hogy a tudatosság csodálatos.

Nem ez volt az első ilyen élményem az utóbbi időben. A másik hölgy 3 hét alatt 3-szor volt a műtétje előtt kezelésen, s neki sem volt már meg minden daganata. Persze sok egyébb egészségi, és életvezetési  változásról kaptam visszajelzést, melyek  a tudatosság és az új választások következtében történtek, de az ilyen agresszív folymatok esetében sokkal látványosabb a szélsőség.

Természetesen erre mindenki képes lenne, és igen , ez nem mindenkivel történt volna  meg, csak azzal aki ezt választja. Elismerésem a kliensemnek. Remélem ő is elismeri magának!

A legjobb, hogy most már többször önmagamon is mérhető volt a kérdéseim ereje. Nelson géphez kapcsolódva, amikor elakadást jelzett a műszer valahol az áramlásomban pár percen belül jöttek azok a kérdések, amik nem csak a testemben okoztak vitathatatlan energetikai felszabadulásokat és csodás áramlás érzeteket, hanem a gép is azonnal változást jelzett s a probléma megszűnt létezni.

S ezeket a felszabadító kérdéseket és tisztításokat, majd határozott választásokat én hoztam magamnak, és nem kellett hozzá másik személy.
Elég volt az én tudatosságom és érzékelésem.
Ez már az a szabadság és függetlenség amiről mindig is tudtam, hogy létezik, de nem mindig tudtam elérni. És ez még csak a kezdet. Hogyan lehet ez még könnyebben áramló?

A kolléga, aki a mérések közben szintén használ kérdéseket azt mesélte, hogy  amikor valakinek a tudatossága pillanatnyilag a Nelson mércéjével  minusz tartományba esik, és kap egy megfelelően teret nyitó  kérdést, akkor azonnal egy magasabb tudatosságba ugrik a mérce.

Hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a módszerre, és köszönök minden ajándékot, amivel ez járult hozzá a jóllétemhez!

Milyen érzés, amikor a végtelen lényem nyugalmával és magabiztosságával választom, teremtem és működtetem az életemet minden nap? És milyen az amikor egyre élvezetesebb választásokkal örvendeztetem meg magam?
És amikor másokat is meg tudok örvendeztetni?
Azért van ebben egy kis tágulás és lehetőség, ugye? Mondjuk a végtelenbe és tovább. ( Bocs ez már egy következtetés volt, de talán elég levegős?)
Mi lehet még ennél is lelkesítőbb perspektíva?

Te mire tudnád használni  a tudatosságot? Mennyiben tudna hozzájárulni az Access az életedhez? 

Mennyivel tudnál te hozzájárulni mások inspirálásához, életéhez, ha már alkalmazod a nálunk tanultakat? 

Legyél jelen az életedben, és a tanfolyamokon is szívesen látunk! Itt csemegézhetsz :





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése