2014. szeptember 30., kedd

Access Bars csere-bere November 7-én 16-tól 20-ig




"Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad hozzám"

Most hitetlenkedsz?  Tudnád értékelni, ha ez veled is így történne?

Szívesen megosztom veled az elmúlt félév tapasztalatait, mert végre átéltem ezt az élményt. 

Hosszú ideje sikeresen alkalmaztam a módszereim,  nagyon hatékonyak voltak és még mindig azok a hozzám fordulók számára.

Nekem valahogy mégis megmaradtak a nehézségeim. Olyan érzés volt, mintha én kívül lennék az osztáson, mintha mindenkin tudnék segíteni, csak magamon nem. Mondjuk egészséges voltam, de azért van ennél több vágyam is az életben.


Azóta , hogy az Access Consciousness (Access tudatosság) néhány dologra rávilágított azzal kapcsolatban, hogy mi zajlik az elmémben, és ráadásul abból mi az enyém.
Mi az amit elfelejtettem  választani.
Tettem néhány kiigazítást és beletettem magamat is abba az univerzumba amit teremtek. Másként látom magam, és ez már önmagában megszüntetett sok akadályt.

Most már akadálytalanul zajlik az életem, és így nem csak a klienseim, hanem én is élvezem. 
Régebben  is "kaptam segítő útmutatást arra vonatkozóan, hogy a tudatalattim, vagy az elmém játszik velem" de ezt senki nem tudta megmondani, hogyan tudom kiiktatni a képből. Egészen mostanáig.

Pontosan úgy működnek a dolgok, vagy még jobban, mint ahogyan azt előzőleg is elképzeltem. Annyi különbséggel, hogy az a kis/nagy belső szabotőr nincs az utamban és tisztábban látom magam.

Ami még csodálatos az egészben, hogy az a sok csatornázott információ és kezelés, gyógyítás, most is megállja a helyét, hiszen az Access is ugyanígy működik. Energetikai , érintéssel működő módszer.
Az Access egy tudatodat felszabadító technika, melynek több különböző eszköze van, amit kihasználhatsz. Gyakorold az elfogadást, és meglátod egyre könnyebb és természetesebb lesz! Az elfogadás a félelmek, szorongások, korlátok, ítéletek, berögzült nézőpontok elengedésével párosulva csodákra képes. A "bárjaid futtatása" olyan, mintha az elméd számítógépéből törölnéd azokat a fájlokat, amik vírusként terjeszkedve gátolják az éberségedet, a szabadságodat, az önbizalmadat, az önértékelésedet, az erődet és a bölcsességedet.

El tudod képzelni, hogy éreznéd magad ha végtelen lényed tudásával és képességeivel lenne támogatva minden tudatos választásod?
És egyáltalán hajlandó lennél tudatában lenni, hogy mit választottál? 

El tudnád fogadni ezeket az ajándékokat egyáltalán, vagy inkább ragaszkodsz ahhoz a nézőponthoz, hogy az élet nem habos torta?
Vállalod a felelősséget magadért? Hajlandó vagy felismerni, hogy mi az , ami másnak a feladata, felelőssége?

Szeretettel várunk kaphatsz egy ízelítőt a kezelésből!

A már végzett kezelőket szeretettel várom, hogy csatlakozzanak gyakorlásra, és ők is kapjanak ajándékot. Gyermekek is bátran csatlakozhatnak, hiszen nagyon egyszerű a technika. 

Helyszín: 1222. Budapest Nádirigó u. 7/1 Az új jelentkezők 3000 Ft-al, a Barst végzettek 1500 Ft-al járulhatnak hozzá az energia cseréhez. 
Kérjük, hogy jelentkezz be telefonon sms-ben vagy e-mailben egy várható érkezéssel, hogy összehangolhassuk az érkezőket és mindenkinek legyen hely!

Kun Eszter         szeretetrezges@gmail.com       +36-30-5599665    
A vendégektől szívesen fogadunk egy kis ropogtatni valót. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése